Health Mate infraroodcabines

Bij L’air et L’eau vindt u een ruim aanbod Health Mate infrarood sauna’s. Spring binnen in onze toonzaal in Aarschot als u een infraroodcabine wilt kopen voor bij u thuis.

Health Mate infraroodcabines2024-05-29T11:28:39+02:00
Health Mate infrarood sauna’s

De beste infraroodcabine? Health Mate!

In 1979 zag de allereerste Health Mate infrarood sauna het daglicht. Sindsdien is het Amerikaanse Health Mate uitgegroeid tot de onbetwiste nummer 1 voor de productie van infraroodcabines. Omdat een Health Mate infrarood sauna algemeen aanzien wordt als de beste infraroodcabine, bieden we bij L’air et L’eau uitsluitend de infraroodcabines van dit alom bekende Amerikaanse merk aan.

Infrarood sauna kopen aan een scherpe prijs

Om uw nieuwe infrarood sauna te kopen kan u steeds rekenen op L’air et L’eau. Wij zijn officieel verdeler van de infraroodcabines van Health Mate en kunnen u steeds een scherpe prijs bieden voor de infrarood sauna uit uw dromen. Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel infraroodcabines van topkwaliteit. Onze klanten prijzen ons dan ook om ons uitgebreide aanbod, transparante prijs en uitstekende service. Omdat we maar al te goed begrijpen dat een infrarood sauna een serieuze investering is, kan u uw nieuwe infraroodcabine komen testen in onze toonzaal. De professionele uitleg geven we er met plezier bij.

De infrarood sauna’s van Health Mate zijn verkrijgbaar in een Basic en Delux uitvoering. Afhankelijk van uw keuze biedt uw nieuwe infraroodcabine plaats aan 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Door de enorme hoeveelheid accessoires, kan u uw infrarood sauna thuis precies inrichten zoals u wilt.

Test een infrarood sauna

Reserveer nu

Het ideale instapmodel

Health Mate infraroodcabine – Basic edition

De Health Mate Basic Edition is een basis infrarood sauna met therapeutisch effect en Tecoloy ® stralingselementen, maar zonder led-kleurentherapie, vloerverwarming, lage rugstralers en Bluetooth systeem.

De Health Mate infraroodcabines uit de Basic reeks zijn volledig gemaakt van Hemlock hout en zijn beschikbaar als 1-, 2-, 3- of zelfs 4-persoons infrarood sauna.

Therapeutisch infrarood in absolute luxe

Health Mate infraroodcabine – Deluxe edition

De Health Mate Deluxe Edition is een op-en-top luxueuze infrarood sauna. Deze is infraroodcabine is volledig gemaakt van rode ceder en uitgerust met Tecoloy ® stralingselementen, vloerverwarming, lage rugstralers, led-kleurentherapie, ergonomische zitbank, porseleinen verdamper, Bluetooth en een touchscreen-bedieningspaneel.

De Health Mate infraroodcabines uit de Deluxe reeks worden algemeen gezien als de beste infrarood sauna’s op de markt en zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor 1, 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 personen.

Koop een infraroodsauna en zet uw gezondheid op de eerste plaats

De helende kracht van infrarood

Een regelmatig bezoekje aan een infraroodcabine doet wonderen voor uw gezondheid. We zetten de belangrijkste voordelen even voor u op een rijtje:

Detox en gewichtsverlies – De aangewezen temperatuur voor uw infraroodcabine ligt tussen 40 en 50°C. Doordat u gaat zweten, worden toxische stoffen uit uw lichaam afgedreven en zal u overtollige kilo’s zien verdwijnen.

Voorkom hart- en vaatziekten – Een bezoekje aan een infraroodcabine heeft hetzelfde therapeutisch effect op uw hart dan cardiovasculaire oefeningen. Bovendien helpt de infraroodstraling om uw bloeddruk en cholesterol op niveau te houden.

Spierpijn en artritis – Een infrarood sauna warmt uw lichaam van binnenuit op. Hierdoor worden uw spieren soepeler en zal u makkelijker ontspannen. Zelfs aanslepende pijn van bijvoorbeeld artritis wordt verlicht dankzij de helende kracht van infrarood.

Wilt u meer weten over de vele gezondheidsvoordelen die een infrarood sauna met zich meebrengt?

Duurzaam infrarood

Energieverbruik van uw infraroodcabine

Uiteraard is het totale energieverbruik van uw infrarood sauna afhankelijk van een aantal factoren.
Hoe groot is uw infraroodcabine?
Hoeveel infraroodstralers wilt u gebruiken?
Hoe vaak wilt u de infrarood sauna gebruiken?

Onze Health Mate infrarood sauna’s kunnen op een normaal 220V stopcontact aangesloten worden. U hoeft dus niet te investeren in dure aanpassingen aan uw elektriciteitsnet.

Energie is duur. Dat hebben we de laatste jaren allemaal kunnen merken. Toch blijft een bezoekje aan uw persoonlijke infraroodcabine door het lage verbruik zeer betaalbaar.

Praktijkvoorbeeld (energieprijzen september 2023)

Afhankelijk van uw energieleverancier en contract schommelen de prijzen voor 1kWh op het moment van schrijven tussen de €0.15 en €0.25 per kWh.

Als we uitgaan van €0.25 per kWh en een infrarood sauna voor 2 personen met een energieverbruik van om en bij de 2000W kunnen we volgende berekening maken:

Een infrarood sauna van 2000W verbruikt 2kWh.

U doet per week 3 sessies van ongeveer 30 minuten. Op jaarbasis maakt u dus ongeveer 78 uur gebruik van uw infrarood sauna (1.5 uur per week * 52 weken).

Het totale verbruik per jaar wordt dus 78 * 2kW = 156kW.

Wanneer we uitgaan van een energiekost van €0.25 per kWh, kan u een heel jaar lang genieten van uw infraroodcabine voor een totale energiekost van €39 (€0.25 * 156kW). Per bezoek betaalt u dus ongeveer €0.25 (€39 / (3 * 52)).

Maak een afspraak om de infraroodcabine uit uw dromen uit te testen.

Ontdek alles over infraroodsauna’s voor u er een koopt

Onze sauna experts aan het woord

Voordelen van infrarood sauna’s

Een infrarood sauna heeft enkele belangrijke voordelen voor uw gezondheid. Daarnaast hebben Health Mate infrarood sauna’s een therapeutisch effect. Lees hier meer over de voordelen van Health Mate infraroodcabines! Is een infrarood sauna [...]

Een infraroodsauna kopen voor thuis bij L’air et L’eau? Deze tevreden klanten gingen u voor.

Mooie zaak.

Lieven Dirx
23 januari 2018

Top winkel, geeft voldoende advies en info om doordacht een aankoop te kunnen doen. Levering en service na verkoop loopt zoals het zou moeten. Verkopers hebben een hart voor hun producten en de mensen die ze gebruiken, dat merk je.

Michel Van den Eynde
23 januari 2021

Duidelijke info, vriendelijk, extra pluspunt; mogelijkheid tot testen alvorens aan te kopen. snelle levering en alles zeer netjes achtergelaten. Top!!! En nu gaan we genieten 😉

Freya Saerens
23 januari 2019

Veelgestelde vragen over een infraroodsauna kopen

Hoe onderhoud ik mijn infraroodcabine?2023-01-09T15:02:07+01:00

Een infraroodcabine vereist weinig tot geen onderhoud. Het is aangeraden om steeds een handdoek te gebruiken. Moesten er toch zweetvlekken zijn op het hout, kunt u deze eenvoudig verwijderen met water.

Welke infraroodstralers gebruiken jullie?2023-01-09T15:01:40+01:00

Alle Health Mate infraroodsauna’s beschikken over thermische infraroodstralers van Tecoloy. Deze stralers hebben een specifieke golflengte die de therapeutische effecten van de infraroodsauna aanzienlijk versterkt. De Tecoloy infraroodstralers die Health Mate gebruikt zijn UL-gecertificeerd. Ze zijn laag in energieverbruik en gemaakt uit milieuvriendelijke materialen. Daarbovenop hebben ze bijna geen elektromagnetische straling.

Is een infraroodsauna gezond?2023-01-09T15:01:17+01:00

Een infraroodsauna brengt verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Het is dus zeker wel gezond! De infraroodsauna’s van Health Mate maken gebruik van infraroodstraling van 6340 nanometer. Dit is ideaal om onder andere de doorbloeding van huid- en vaatcellen te verbeteren, het immuunsysteem te boosten en uw lichaam endorfines te laten produceren. De volledige lijst voordelen leest u hier.

Hoeveel stroom verbruikt een infraroodsauna?2023-01-09T15:00:25+01:00

Onze infraroodsauna’s hebben een efficiënt en laag energieverbruik. De Health Mate Infraroodcabines vereisen geen krachtstroom. U kan deze gewoon op een 220V stopcontact aansluiten. Afhankelijk van de grootte van uw sauna en de stralingselementen varieert het verbruik van 0,35 € tot 1,15 € per sessie van 30 minuten.

Kan ik een sauna op maat kopen?2023-01-09T14:59:46+01:00

Bij L’air et L’eau kan u gemakkelijk een traditionele sauna op maat aanvragen! U kan rekenen op onze uitgebreide service voor, tijdens en na de installatie van uw sauna op maat. De infraroodcabines zijn niet op maat verkrijgbaar.

Wat is het verschil tussen een binnensauna en een infraroodsauna?2023-01-09T14:59:10+01:00

De verschillen tussen een traditionele sauna en een infraroodsauna liggen voornamelijk in de temperatuur, de opwarmtijd en het verbruik van de sauna. De infraroodstralen warmen je lichaam rechtstreeks op. Hierdoor is een temperatuur van ongeveer 50° al genoeg om alle afvalstoffen uit je lichaam te zweten. Dit tegenover een traditionele binnensauna waarbij de cabine moet opwarmen tot wel 90°. Voor meer info over de verschillen kan u hier terecht.

Go to Top