Binnensauna’s van topkwaliteit

Wilt u een binnensauna kopen? De vakmensen van L’air et L’eau komen langs om uw sauna te plaatsen in uw badkamer, tuinhuis, eender waar bij u thuis. Als u kies voor een binnensauna van L’air et L’eau, kiest u voor maatwerk bij u thuis.

Binnensauna Trendline serie

Een binnensauna uit de Trendline serie is de perfecte instapcabine. Deze binnensauna’s zijn vervaardigd van verticaal geplaatst, kwalitatief Noord-polair vurenhout en worden standaard geleverd met een volledig glazen deur. De sauna is uitgerust met een lage en een hoge bank met rugleuning die – net als de binnenwanden – vervaardigd zijn uit Aspen. De hoekverlichting bedient u met de schakelaar aan de buitenkant. De glazen saunadeur heeft geen dorpel, is gemaakt in veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een premium handvat en 2 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Trendline serie zijn beschikbaar in verschillende formaten (afmetingen vanaf 120×180 tot 200×250).

INTERESSE IN DEZE BINNENSAUNA? CONTACTEER ONS VOOR UW OFFERTE OP MAAT
binnensauna familia

Binnensauna Familia serie

Als u kiest voor een binnensauna uit de Familia serie, bepaalt u zelf de houtsoort voor de verticaal geplaatste schroten. U heeft de keuze uit Aspen, Alder of Thermo-aspen. Het onderframe wordt gebouwd in hout. Een binnensauna uit de Familia serie geeft een degelijke indruk en is een iets luxueuzere instapcabine. Deze binnensauna’s worden standaard geleverd met een volledig glazen deur. Deze binnensauna’s zijn uitgerust met een lage en een hoge bank met rugleuning. Twee LED strips scheppen een aangename sfeer in de binnensauna. De glazen saunadeur heeft geen dorpel, is gemaakt in veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een premium handvat en 2 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Familia serie zijn beschikbaar in verschillende formaten (afmetingen vanaf 120×180 tot 200×250).

INTERESSE IN DEZE BINNENSAUNA? CONTACTEER ONS VOOR UW OFFERTE OP MAAT
binnensauna nativa

Binnensauna Nativa serie

Een binnensauna uit de Nativa serie geeft een ruimere indruk dan de binnensauna’s uit de Familia reeks. Ze worden vervaardigd van horizontaal geplaatst Aspen, Alder of Thermo-aspen hout. Aan u de keuze. Het onderframe wordt gebouwd in aluminium. Deze binnensauna’s zijn uitgerust met lage en een hoge bank met rugleuning. Voor de verlichting gebruiken we LED strips die onder de banken en in de rugleuning geplaatst worden. De glazen saunadeur is zelfsluitend, gemaakt uit veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een houten design handvat en 3 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Familia serie zijn beschikbaar in verschillende formaten (afmetingen vanaf 120×180 tot 200×250).

INTERESSE IN DEZE BINNENSAUNA? CONTACTEER ONS VOOR UW OFFERTE OP MAAT
binnensauna libera

Binnensauna Libera serie

Voor onze binnensauna’s uit de Libera serie heeft u ook de keuze uit Aspen, Alder of Thermo-aspen. Ze wordt gebouwd op een aluminium onderframe. Deze binnensauna wordt standaard geleverd met een volledig glazen voorkant waardoor ze een ruime indruk geeft. Een binnensauna uit de Libera serie is de perfecte luxecabine. Als u kiest voor een binnensauna uit de Libera serie kan u ook de ruimte er omheen vorm geven. De binnenwand van de sauna kan naar buiten worden doorgetrokken waardoor het geheel perfect op uw interieur aansluit. Een Libera binnensauna is uitgerust met een lage en een hoge bank (met tussenshot en rugleuning). Voor de verlichting gebruiken we LED strips op de achterwand onder de bovenste bank. De glazen saunadeur is zelfsluitend, gemaakt uit veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een premium handvat en 3 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Libera serie zijn beschikbaar in verschillende formaten (afmetingen vanaf 120×180 tot 200×250).

INTERESSE IN DEZE BINNENSAUNA? CONTACTEER ONS VOOR UW OFFERTE OP MAAT

Als u een sauna wilt kopen, bent u bij L’Air Et L’Eau altijd aan het juiste adres.
Naast kwalitatieve binnensauna’s bieden we ook infraroodsauna’s en sauna’s op maat aan.

tylo saunakachel

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie
GEDETAILLEERDE INFO OVER TYLO SAUNAKACHEL

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Outdoor living