Binnensauna

Ruim aanbod binnensauna’s bij L’air et L’eau. U kan uw nieuwe sauna laten inbouwen in uw badkamer, slaapkamer, kelder, … We plaatsen uw sauna eender waar in uw huis.

Binnensauna2024-01-23T15:16:07+00:00

Koop een binnensauna en geniet van wellness bij u thuis

Binnensauna’s

Droomt u ook van uw eigen binnensauna? Wilt u volop genieten van Wellness in het comfort van uw eigen huis? Met een persoonlijke binnensauna wordt deze droom werkelijkheid.

In ons ruime aanbod vindt u zonder veel moeite de binnensauna die precies bij u past. We bieden zowel instapmodellen als sauna’s voor de doorwinterde saunaliefhebber te koop aan. Twijfelt u of u wel voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van een binnensauna? Geen nood! We kunnen uw nieuwe sauna inbouwen in de badkamer, slaapkamer, kelder, … We plaatsen uw sauna eender waar in uw huis.

Voor wie op zoek is naar een binnensauna, is L’air et L’eau in Aarschot de plek bij uitstek. Onze ervaren sauna professionals staan u met de glimlach bij. Een sauna kopen doet u immers niet elke dag. Met de hulp van onze sauna specialisten, koopt u een sauna voor het leven.

Wij bieden uitsluitend binnensauna’s van topkwaliteit te koop aan. Voor onze binnensauna’s werken we van dichtbij samen met Auroom. Een welbekend producent van houten binnensauna’s en één van de marktleiders voor instapklare sauna’s op de Europese markt. In ons assortiment binnensauna’s vindt u instapklare houten sauna’s uit de Trendline, Familia, Nativa en Libera reeksen van Auroom.

Binnensauna
sauna op maat
binnensauna kopen

Binnensauna’s

Ontdek onze modellen

Haal nog meer uit uw binnensauna met de Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie

Voordelen van een binnensauna kopen

Zet uzelf en uw gezondheid op de eerste plaats
Is een binnensauna kopen een goed idee? Natuurlijk! En wel om verschillende redenen:

  • Gezondheidsvoordelen: een binnensauna biedt diverse gezondheidsvoordelen. Denk aan het bevorderen van uw bloedcirculatie, het verlichten van spier- en gewrichtspijn, en het stimuleren van het natuurlijke ontgiftingsproces van uw lichaam.
  • Ontspanning en stressvermindering: een binnensauna biedt een ideale omgeving om te ontspannen en stress te verminderen. De warmte helpt bij het ontspannen van spieren en vrijgeven van endorfine. Hierdoor ervaart u een gevoel van rust en welzijn. Dit is essentieel in het hectische moderne leven, waar stress vaak een negatieve invloed heeft op uw gezondheid.
  • Gemak en toegankelijkheid: in tegenstelling tot openbare sauna’s hoeft u de deur niet uit om van de voordelen van een sauna te genieten. Dit biedt ultiem gemak en toegankelijkheid, zonder rekening te houden met openingstijden of het delen van de faciliteit met anderen.

Ontdek alles over binnensauna’s voor u er een koopt

Onze sauna experts aan het woord

  • binnensauna kopen

Hoe kiest u de beste sauna voor uw thuis?

Als u een sauna wil kopen heeft u de keuze uit een binnensauna, infrarood sauna of een sauna op maat. Ook kan u kiezen uit verschillende materialen. Maar hoe kiest u de beste sauna voor [...]

De voordelen van een sauna

Een bezoekje aan de sauna is altijd genieten. Zowel een klassieke Finse sauna als een infraroodsauna werken ontzettend ontspannend. Wekelijks wat tijd spenderen in een sauna heeft nog tal van voordelen. We lijsten er hier enkele [...]

  • Binnensauna

Is een Finse sauna gezond?

De meeste sauna’s die u bij mensen thuis vindt zijn Finse sauna’s. Dit is de sauna in zijn oorspronkelijke vorm: een houten cabine, kachel en ventilatieroosters. Er gaan een heleboel verhalen de ronde over de [...]

Een binnensauna kopen bij L’air et L’eau? Deze tevreden klanten gingen u voor.

Top winkel, geeft voldoende advies en info om doordacht een aankoop te kunnen doen. Levering en service na verkoop loopt zoals het zou moeten. Verkopers hebben een hart voor hun producten en de mensen die ze gebruiken, dat merk je.

Michel Van den Eynde
23 januari 2021

Wij genieten volop van onze spa Stride, ideaal voor 2. Bedankt voor de goede service en het advies. Een aanrader, zowel de spa als de beide zaakvoerders.

GEERT MARIEN
23 januari 2019

Nette prijsjes

Henk Schutten
23 januari 2020

Veelgestelde vragen over een binnensauna kopen

Kan ik een binnensauna zelf installeren, of moet ik professionele hulp inschakelen?2024-01-23T14:55:34+00:00

Professionele installatie wordt aanbevolen voor complexe systemen om veiligheidsredenen.

Hoe snel warmt een binnensauna op?2024-01-23T14:55:19+00:00

De opwarmtijd varieert, maar de meeste binnensauna’s bereiken binnen 20-30 minuten hun optimale temperatuur.

Welke houtsoorten zijn geschikt voor een binnensauna?2024-01-23T14:55:03+00:00

Ceder, hemlock en espenhout zijn populaire keuzes vanwege hun natuurlijke weerstand tegen vocht en schimmel, evenals hun aangename geur.

Zijn er specifieke elektrische vereisten voor het installeren van een binnensauna?2024-01-23T14:54:48+00:00

Ja, zorg ervoor dat de elektrische bedrading voldoet aan de lokale voorschriften en de benodigde capaciteit heeft om de sauna te voeden.

Welke afmetingen zijn ideaal voor een binnensauna?2024-01-23T14:54:33+00:00

De afmetingen zijn afhankelijk van de beschikbare ruimte en persoonlijke voorkeur, maar de sauna moet groot genoeg zijn voor comfortabel gebruik en voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

Heb ik speciale ventilatie nodig voor een binnensauna?2024-01-23T14:54:17+00:00

Ja, goede ventilatie is essentieel om de luchtkwaliteit te handhaven en overtollige warmte en vocht af te voeren. Overweeg ventilatieopeningen of een mechanisch ventilatiesysteem.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een binnensauna ten opzichte van een buitensauna?2024-01-23T14:54:00+00:00

Een binnensauna gebruikt u het hele jaar door, onafhankelijk van het weer. Daarnaast geniet u van de privacy van uw eigen woning.

Go to Top