Binnensauna’s van topkwaliteit

Een binnensauna kopen aan een transparante prijs? Dankzij duidelijke prijsafspraken komt u bij L’air et L’eau nooit voor verrassingen te staan.

Binnensauna Trendline serie

Deze Trendline saunacabine vervaardigd in Noord-polair vurenhout, verticaal geplaatst, geeft een degelijke indruk en is de perfecte instapcabine, standaard geleverd met een volledig glazen deur. De banken en binnenwanden zijn vervaardigd in aspen en omvatten een hoge, een lage bank en een rugleuning. De cabine beschikt tevens over een hoekverlichting met lichtschakelaar aan de buitenzijde. De glazen saunadeur zonder dorpel is vervaardigd in 8 mm veiligheidsglas met een premium handvat en werkt met RVS scharnieren.

binnensauna familia

Binnensauna Familia serie

Deze Familia saunacabine vervaardigd in Aspen, Alder of Thermoaspen verticaal geplaatst, geeft een degelijke indruk en is de perfecte luxe instapcabine, standaard geleverd met een volledig glazen deur. De banken zijn vervaardigd in Aspen, Alder of Thermoaspen en omvatten een hoge en een lage bank alsook een rugleuning en een tussenschot. De cabine beschikt tevens over twee sfeervolle lampen met led-strips

Binnensauna Nativa serie

Deze Nativa saunacabine vervaardigd in Aspen, Alder of Thermo-aspen horizontaal geplaatst, geeft een ruime indruk en is de perfecte luxecabine, standaard geleverd met een volledig glazen voorkant. De banken zijn vervaardigd in Aspen, Alder of Thermo-aspen en omvatten een hoge en een lage bank alsook een rugleuning. De cabine beschikt tevens over led-strips onder de banken, alsook in de rugleuning (bovenzijde) en heeft een onderframe in aluminium. De saunadeur in veiligheidsglas met een houten design handvat, werkt met zelfsluitende scharnieren.

binnensauna nativa
binnensauna libera

Binnensauna Libera serie

Deze Libera saunacabine vervaardigd in Aspen, Alder of Thermo-aspen verticaal geplaatst, geeft een ruime indruk en is de perfecte luxecabine, standaard geleverd met een volledig glazen voorkant. De Libera biedt ook de unieke mogelijkheid om de ruimte om je heen vorm te geven: de binnenwand van de sauna kan naar buiten worden doorgetrokken. De banken zijn vervaardigd in Aspen, Alder of Thermo-aspen en omvatten een hoge en een lage bank (met tussenschot) alsook een rugleuning. De cabine beschikt tevens over led-strips op de achterwand onder de bovenste bank. Alsook een onderframe in aluminium. De saunadeur in veiligheidsglas met een premium handvat, werkt met zelfsluitende scharnieren.

tylo saunakachel

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie
GEDETAILLEERDE INFO OVER TYLO SAUNAKACHEL

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Outdoor living