Binnensauna’s kopen van topkwaliteit

Wilt u een binnensauna kopen? Dan bent u bij L’air et L’eau aan het juiste adres. Onze vakmensen plaatsen uw binnensauna eender waar bij u thuis.

Binnensauna Trendline serie

De binnensauna van de Trendline serie is het ideale instapmodel. De binnensauna’s zijn vervaardigd in kwalitatief Noord-polair vurenhout. Standaard worden ze geleverd met een volledig glazen deur.

Binnen in de sauna bevindt zich een hoge bank met rugleuning, deze zijn net zoals de binnenmuren vervaardigd uit Aspen. Er is ook hoekverlichting aanwezig, deze kan bediend worden met een schakelaar aan de buitenkant.

De glazen saunadeur heeft geen dorpel, is gemaakt in veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een premium handvat en 2 RVS scharnieren.

Deze binnensauna is beschikbaar in verschillende formaten vanaf 120 x 180 tot 200 x 250.

binnensauna familia

Binnensauna Familia serie

Bij de familia serie kan u zelf kiezen uit welke houtsoort deze binnensauna wordt vervaardigd. U heeft de keuze uit Aspen, Alder of Thermo-aspen.

De binnensauna’s uit de familia serie hebben een luxueuzere afwerking dan de sauna’s uit de Trendline serie.

Deze binnensauna bevat een lage en hoge bank met rugleuning. Er zijn ook twee Led strips aanwezig die een aangename sfeer scheppen in de binnensauna.

De glazen saunadeur heeft geen dorpel, is gemaakt in veiligheidsglas met een dikte van 8mm en uitgerust met een premium handvat en 2 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Familia serie zijn beschikbaar in verschillende formaten vanaf 120×180 tot 200×250.

binnensauna nativa

Binnensauna Nativa serie

Een binnensauna uit de Native collectie heeft een ruimere uitstraling. Voor de buitenkant van de sauna kan u kiezen uit drie verschillende houtsoorten, Aspen, Alder of Thermo-aspen. Het onderframe wordt gemaakt uit aluminium.

Deze binnensauna bevat een lage en hoge bank met rugleuning. Onder de banken en rugleuning worden er LED strips geplaatst.

De glazendeur is zelfsluitend en word gemaakt uit veiligheidsglas met een dikte van 8mm. Uitgerust met een houten handvat en 3 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Familia serie zijn beschikbaar in verschillende formaten vanaf 120×180 tot 200×250.

binnensauna libera

Binnensauna Libera serie

De binnensauna van de Libera serie is de perfecte luxecabine. Bij deze binnensauna’s kan u ook de ruimte rondom de sauna vormgeven. Ook hier hebt u de keuze uit Aspen, Alder of Thermo-aspen als het gaat om de buiten afwerking.

Standaard hebben deze binnensauna’s een volledig glazen voorkant, dit geeft een ruimere indruk.

Een libera binnensauna is uitgerust met een lage en hoge bank met rugleuning. De glazendeur is zelfsluitend en word gemaakt uit veiligheidsglas met een dikte van 8mm. Uitgerust met een design houten handvat en 3 RVS scharnieren.

De binnensauna’s uit de Libera serie zijn beschikbaar in verschillende formaten vanaf 120×180 tot 200×250.

Als u een binnensauna wilt kopen, bent u bij L’Air Et L’Eau altijd aan het juiste adres.
Naast kwalitatieve binnensauna’s bieden we ook infraroodsauna’s en sauna’s op maat aan.

tylo saunakachel

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie