DE JACUZZI UIT UW DROMEN

HotSpring Spa

Als u een jacuzzi wilt kopen, is HotSpring steeds een goede keuze. Het HotSpring gamma omvat jacuzzi modellen in een heleboel verschillende uitvoeringen en afmetingen. In het ruime aanbod jacuzzi’s van HotSpring, vindt u dan ook makkelijk en snel de jacuzzi die precies bij u past. L’air et L’eau is uw betrouwbare specialist voor de jacuzzi’s van HotSpring. In de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant kan u steeds op ons rekenen als u een kwalitatieve jacuzzi van Hotspring wilt kopen.

Als u een jacuzzi wilt kopen, zijn er – naast de prijs – nog verschillende factoren waar u best rekening mee houdt. Enkele vragen waar u best over nadenkt voordat u een nieuwe jacuzzi gaat kopen:

Het grote aantal aandachtspunten bij het kopen van een jacuzzi kan overweldigend overkomen. Doe daarom steeds beroep doen op de ervaren jacuzzi specialisten van L’air et L’eau. Ze begeleiden u met de glimlach doorheen uw zoektocht naar de meest geschikte jacuzzi.

Ongelimiteerde mogelijkheden

JACUZZI MODELLEN VAN HOTSPRING

In ons ruime Hotspring aanbod vindt u zeker en vast de jacuzzi die precies bij u past. De jacuzzi’s van HotSpring zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen; Hot Spot, Limelight en Highlife. Samen bekijken we welke jacuzzi het meest beantwoord aan uw specifieke eisen en – natuurlijk – uw budget. Onze ervaren jacuzzi specialisten, kennen de modellen van HotSpring door en door en helpen u met plezier om uw ideale jacuzzi te kiezen. De jacuzzi modellen van HotSpring zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende uitvoeringen voor 2 tot en met 7 personen.

Omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, bieden we u steevast een eerlijke, transparante prijs voor uw HotSpring jacuzzi. Vraag naar onze prijzen!

U zult verbaasd zijn hoe snel uw HotSpring jacuzzi een onmisbaar onderdeel gaat uitmaken van uw dagelijkse leven. Wij weten dat, omdat ook wij elke dag volop van onze jacuzzi genieten!

Dompel uzelf volledig onder in luxe

Hotspring highlife jacuzzi

De jacuzzi’s uit de Highlife reeks van HotSpring, zijn de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar maximum comfort en ontspanning. Deze jacuzzi’s zijn uitgerust met wireless bediening, een geavanceerd filtratiesysteem en instelbare jets voor een aangename hydromassage. Door het geavanceerde filtratiesysteem hebben deze jacuzzi’s slechts een minimum aan onderhoud nodig. De instelbare jets zorgen voor een deugddoende hydromassage die uw lichaam volledig ontspant en spierpijn verlicht.

De jacuzzi’s uit de Highlife collectie van HotSpring behoren tot de meest luxueuze jacuzzi’s op de markt. Toppers uit de collectie zijn bv de Envoy of Jetsetter jacuzzi. Deze modellen bieden een maximum aan comfort en relaxatie. De Highlife collectie van HotSpring bevat jacuzzi’s voor 3, 4, 5, 6 of 7 personen.

Optimaal genieten met vrienden en familie

Hotspring limelight jacuzzi

Als u een jacuzzi zoekt die uitstekende prestaties mixt met schoonheid en kwaliteit, is de Limelight collectie van HotSpring het ideale startpunt. Deze jacuzzi’s hebben een modern uitzicht dankzij hun ruime binnenkant en strakke vormgeving. De veelkleurige lichtpunten accentueren de kuip en geven het geheel een eigentijdse look.

De jacuzzi’s uit de Limelight collectie van HotSpring zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor 4, 6 of 7 personen. Deze jacuzzi’s hebben ruime zitplaatsen waar u zorgeloos achterover kan leunen en kan genieten van een ontspannende hydromassage. Een Limelight jacuzzi van HotSpring is vrij eenvoudig in onderhoud en heeft een laag energieverbruik. Kortom, een HotSpring Limelight jacuzzi is een slimme en duurzame investering.

Het perfecte instapmodel

Hotspring hot spot jacuzzi

De jacuzzi’s uit de HotSpot collectie van HotSpring zijn de ideale oplossing voor iedereen die zijn eerste stappen wil zetten in de wondere wereld van wellness. Deze budgetvriendelijke jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor 2, 3, 5, 6 of 7 personen. Ze zijn vervaardigd uit duurzame materialen en hebben een zeer aantrekkelijk uitzicht.

Een HotSpot jacuzzi van HotSpring is de perfecte keuze wanneer u jarenlang wilt genieten aan een lage prijs.

Topkwaliteit aan de scherpst mogelijke prijs

Hotspring jacuzzi’s – Prijzen

HotSpring jacuzzi’s behoren tot de meest kwalitatieve jacuzzi’s op de markt. Het is de missie van HotSpring om voor eender welk budget een kwalitatieve jacuzzi op de markt te brengen. De prijzen voor jacuzzi’s kunnen enorm variëren. Er zijn 3 belangrijke factoren die mee de totale prijs van uw jacuzzi bepalen. Let dus zeker op wanneer u gaat vergelijken.

Kwaliteit en dichtheid van de isolatie

Het mag misschien voor zich spreken, maar de kwaliteit én de isolatie van de kuip bepalen voor een groot stuk de prijs van uw jacuzzi. Hoe meer isolatiemateriaal er wordt gebruikt, hoe hoger de prijs zal zijn. Aan de andere kant geldt: hoe beter uw jacuzzi geïsoleerd is, hoe minder hij u zal kosten aan elektriciteit. Een beter geïsoleerde jacuzzi mag dan een grotere investering vereisen. Op termijn betaalt die zichzelf gewoon weer terug.

Filtercapaciteit van de jacuzzi

De filtercapaciteit van de jacuzzi is een volgende belangrijke factor. Hoe hoger de filtercapaciteit, hoe hoger de prijs van de jacuzzi. Een jacuzzi met een lage filtercapaciteit vereist echter meer onderhoud en zal op termijn dus duurder uitkomen.

Variatie in massagejets

Een laatste, maar daarom niet minder belangrijke factor, is het aantal én de variatie in massagejets. Wanneer u gewoon wilt genieten van warme bubbels, zullen de goedkopere modellen u misschien aanspreken. Als u echter wilt genieten van een deugddoende hydromassage, houdt u best rekening met de geïnstalleerde jets.

Een goedkope jacuzzi mag op het eerste zicht misschien interessant lijken. Maar als u op zoek bent naar een kwalitatieve jacuzzi, rekent u best op L’air et L’eau en HotSpring.