Sauna kopen bij L'air et L'eau

Sauna kopen? Wilt u een binnensauna? Een buitensauna? Uitgebreid met een infraroodcabine? Zelfs voor een sauna op maat bent u bij L’air et L’eau aan het juiste adres.

Binnensauna

Kwalitatieve binnensauna’s vooriedereen

In het ruime assortiment van L’air et L’eau vindt u kwalitatieve binnensauna’s in verschillende uitvoeringen en afwerkingen, gaande van instap modellen tot echte luxe sauna’s. Met een binnensauna van L’air et L’eau brengt u Wellness tot bij u thuis.

Bekijk onze binnensauna's

Buitensauna

Buitensauna kopen of huren

Als u op zoek bent naar een buitensauna, bent u bij L’air et L’eau steeds aan het juiste adres. Bij ons kan u verschillende types buitensauna’s kopen of huren.

 

Uitstekende service

Wij zijn niet zomaar één van de vele Wellness-shops: we plaatsen onze focus altijd op klantvriendelijke service en het grondig adviseren van onze klanten. Zit u met een vraag of wilt u de sauna liefst eerst testen? Geen probleem, onze mensen staan steeds paraat!

 

Eigen plaatsingsdienst

Bij het installeren van een buitensauna komt meer kijken dan u denkt, daarom kan u altijd onze in-house plaatsingsdienst inhuren. Die zorgt voor een snelle en correcte installatie, zodat u alleen nog maar hoeft te ontspannen in uw nieuwe buitensauna.

Bekijk onze buitensauna's

Infraroodsauna

De helende werking van Infrarood, bij u thuis

Voor onze infraroodsauna’s werken steevast samen met Health Mate, de enige fabrikant van infraroodsauna’s die Tecology stralingselementen gebruikt die op een golflengte zitten die als het ware ‘gemaakt’ is voor ons lichaam en therapeutisch effect hebben.

Ontdek de helende werking van een Health Mate infraroodsauna

Sauna op maat

Maatwerk met oog voor de kleinste details

Uiteraard kan u ook rekenen op onze jarenlange ervaring en vakkennis als u een sauna op maat wilt kopen. We staan u bij doorheen het hele proces en werken uw idee uit tot een heuse privé wellness omgeving.

Bekijk de opties voor uw sauna op maat

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living