Sauna kopen?

Een sauna kopen doet u bij L’air et L’eau. In ons ruime aanbod vindt u kwalitatieve binnensauna’s, infraroodcabines en sauna’s op maat.

Binnensauna’s

Kwalitatieve binnensauna’s vooriedereen

In het ruime assortiment van L’air et L’eau vindt u kwalitatieve binnensauna’s in verschillende uitvoeringen en afwerkingen, gaande van instap modellen tot echte luxe sauna’s. Met een binnensauna van L’air et L’eau brengt u Wellness tot bij u thuis.

Bij ons vindt u enkel binnensauna’s van topkwaliteit. In ons uitgebreide assortiment vindt u binnensauna’s uit de Trendline of Familia serie. Ideaal als eerste sauna. Voor de gevorderde saunabezoeker hebben we luxe binnensauna’s uit de Nativa of Libera reeks.

BEKIJK ONZE BINNENSAUNA’S

Infraroodcabines

De helende werking van Infrarood, bij u thuis

Wij zijn officieel verdeler van de alom bekende Health Mate infrarood sauna’s. De infrarood sauna van Health Mate is de enige infraroodcabine op de markt die uitgerust is met Tecology stralingselementen. De Tecology stralingselementen genereren infraroodstraling die op een golflengte zit die als het ware ‘gemaakt’ is voor ons lichaam waardoor ze effectief een therapeutisch effect hebben.

ONTDEK DE HELENDE WERKING VAN EEN HEALTH MATE INFRAROODCABINE

Sauna op maat

Maatwerk met oog voor de kleinste details

Als u een sauna op maat wilt kopen, kan u uiteraard rekenen op onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. We staan u met plezier bij om de sauna te ontwerpen die precies aan uw noden en uiteraard uw budget voldoet.

L’air et L’eau is uw garantie voor een maatwerk sauna van topkwaliteit. We benaderen elk project met de grootste zorg en werken het concept tot de kleinste details uit. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van welbekende leveranciers. Alleen zo kunnen we u de sauna op maat leveren die u echt verdient.

BEKIJK DE OPTIES VOOR UW SAUNA OP MAAT