Koop een sauna en geniet van wellness bij u thuis

Binnensauna’s, infraroodcabines en sauna’s op maat

Wilt u een sauna kopen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Genieten van wellness in het comfort van uw eigen thuis, maar weet u niet welke sauna u best koopt? De sauna specialisten van L’air et L’eau begeleiden u met een glimlach bij uw keuze. Samen gaan we op zoek naar de sauna die al uw wensen beantwoord en binnen uw budget past.

Een sauna kopen is geen beslissing die u van vandaag op morgen neemt, dat begrijpen we. Daarom is het onze missie om u een klaar en duidelijk antwoord te bieden op al uw sauna-gerelateerde vragen. Een sauna kopen doet u niet elke dag. Met behulp van onze specialisten koopt u een sauna voor het leven.

In ons ruime assortiment vindt u uitsluitend sauna’s van topkwaliteit. We bieden zowel binnensauna’s, als infrarood sauna’s en sauna’s op maat te koop aan. L’air et L’eau is dan ook de referentie in Aarschot en ver daarbuiten voor iedereen die beslist om een sauna te kopen. Onze klanten prijzen ons voor ons uitgebreide aanbod, transparante kostprijzen en uitstekende service. Contacteer ons voor een afspraak of spring binnen in onze toonzaal te Aarschot.

Auroom Libera binnensauna #1

Sauna kopen? Ontdek ons luxe aanbod

Voordelen van een sauna kopen

Zet uzelf en uw gezondheid op de eerste plaats
Is een sauna kopen een goed idee? Natuurlijk! En wel om verschillende redenen:

  • Gezondheidsvoordelen: een sauna biedt diverse gezondheidsvoordelen. Denk aan het bevorderen van uw bloedcirculatie, het verlichten van spier- en gewrichtspijn, en het stimuleren van het natuurlijke ontgiftingsproces van uw lichaam.
  • Ontspanning en stressvermindering: een binnensauna biedt een ideale omgeving om te ontspannen en stress te verminderen. De warmte helpt bij het ontspannen van spieren en vrijgeven van endorfine. Hierdoor ervaart u een gevoel van rust en welzijn. Dit is essentieel in het hectische moderne leven, waar stress vaak een negatieve invloed heeft op uw gezondheid.
  • Gemak en toegankelijkheid: in tegenstelling tot openbare sauna’s hoeft de deur niet uit om van de voordelen van een sauna te genieten. Dit biedt ultiem gemak en toegankelijkheid, zonder rekening te houden met openingstijden of het delen van de faciliteit met anderen.

Ontdek alles over sauna’s voor u er een koopt

Onze sauna experts aan het woord

  • binnensauna kopen

Hoe kiest u de beste sauna voor uw thuis?

Als u een sauna wil kopen heeft u de keuze uit een binnensauna, infrarood sauna of een sauna op maat. Ook kan u kiezen uit verschillende materialen. Maar hoe kiest u de beste sauna voor [...]

De voordelen van een sauna

Een bezoekje aan de sauna is altijd genieten. Zowel een klassieke Finse sauna als een infraroodsauna werken ontzettend ontspannend. Wekelijks wat tijd spenderen in een sauna heeft nog tal van voordelen. We lijsten er hier enkele [...]

  • Binnensauna

Is een Finse sauna gezond?

De meeste sauna’s die u bij mensen thuis vindt zijn Finse sauna’s. Dit is de sauna in zijn oorspronkelijke vorm: een houten cabine, kachel en ventilatieroosters. Er gaan een heleboel verhalen de ronde over [...]

Een sauna kopen bij L’air et L’eau? Deze tevreden klanten gingen u voor.

Nette prijsjes

Henk Schutten
23 januari 2020

Top winkel, geeft voldoende advies en info om doordacht een aankoop te kunnen doen. Levering en service na verkoop loopt zoals het zou moeten. Verkopers hebben een hart voor hun producten en de mensen die ze gebruiken, dat merk je.

Michel Van den Eynde
23 januari 2021

Mooie zaak.

Lieven Dirx
23 januari 2018