Sauna kopen?

Een sauna kopen doet u bij L’air et L’eau. In ons ruime aanbod vindt u kwalitatieve binnensauna’s, infraroodcabines en sauna’s op maat.

Een sauna kopen? Ontdek welke het best bij u past!

Een sauna voor iedereen

Als u een sauna wil kopen heeft u de keuze uit een Binnensauna, infrarood sauna of een sauna op maat.
Bekijk ons ruime aanbod aan sauna’s en laat u begeleiden door onze specialisten. Dus als u nog twijfelt over het kopen van een sauna helpen we u graag bij het zoeken naar de ideale sauna die het best bij u past. Lees alvast enkele voordelen van een sauna.

Binnensauna’s

Kwalitatieve binnensauna’s voor iedereen

Ontdek ons ruime assortiment van kwalitatieve binnensauna’s in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Koop een sauna voor binnen en breng de Wellness tot bij u thuis.

Bij ons vindt u enkel binnensauna’s van topkwaliteit. Binnensauna’s uit de trendline of familie serie, ideaal als eerste sauna. Voor de gevorderde saunabezoeker hebben we de luxe binnensauna’s uit de Nativa en Libera reeks.

Infraroodcabines

De helende werking van Infrarood, bij u thuis

Een infraroodcabine kopen? Ontdek ons assortiment van Health Mate, de enige infraroodcabine uitgerust met Tecology stralingselementen. De Tecology stralingselementen genereren infraroodstraling die op een golflengte zit die als het ware ‘gemaakt’ is voor ons lichaam waardoor ze effectief een therapeutisch effect hebben.

Sauna op maat

Maatwerk met oog voor de kleinste details

L’air et L’eau is uw specialist voor een sauna op maat van topkwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, zo kunnen we u de sauna op maat bij u thuis leveren die u echt verdient. Van uitgewerkt technisch plan tot professionele plaatsing door onze vakmensen.