Tuinmeubelen Max en Luuk

Max en Luuk tuinmeubelen kopen? Bij L’air et L’eau vind je de mooiste tuinsets van het merk Max en luuk.

Max en Luuk tuinmeubelen

Ontdek de verrassende wereld van Max en Luuk, het Nederlandse merk voor tuinmeubelen. Laat je betoveren door onze trendy collectie buitenmeubelen met prachtige kleuren en materiaalcombinaties, die zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. De collectie van Max en Luuk staat bekend om de hoge kwaliteit, zachte kleuren en het gebruik van duurzame materialen. Met een uitgebreid assortiment meubelen geniet je vier seizoenen lang van de zomer in je tuin en op je terras.

De collecties van Max en Luuk zijn voornamelijk licht gewoven meubelen met polyethylene koord. Zo zijn ze bestand tegen weer en wind en kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan.

Max en Luuk bij L’air et L’eau

Voor een uitgebreide kennismaking met Max & Luuk moet je bij L’air et L’eau zijn. In onze winkel kun je de Max & Luuk collectie bekijken en ervaren. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wil je weten welke meubelen het beste passen bij jouw terras of tuin? Of vind je het lastig om te kiezen uit de uitgebreide selectie aan kleuren? Onze interieuradviseurs staan altijd voor je klaar!

L’air et L’eau is een officiële dealer van Max en Luuk. We kunnen de volledige collectie voor je bestellen en leveren!