Verfrissend buitenmeubilair

Max en Luuk tuinmeubelen

Ontdek de verrassende wereld van Max en Luuk, het Nederlandse merk voor tuinmeubelen. Laat u betoveren door onze trendy collectie buitenmeubelen met prachtige kleuren en materiaalcombinaties, die zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. De collectie van Max en Luuk staat bekend om de hoge kwaliteit, zachte kleuren en het gebruik van duurzame materialen. Met dit uitgebreid assortiment tuinmeubelen geniet u vier seizoenen lang van de zomer in uw tuin en op uw terras.

De tuinmeubelen van Max en Luuk zijn voornamelijk licht gewoven meubelen met polyethylene koord. Zo zijn ze bestand tegen weer en wind en kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan.

Max en Luuk tuinmeubelen bij L’air et L’eau

Voor een diepgaande kennismaking met Max en Luuk verwelkomt L’air et L’eau u graag. In onze winkel kan u de tuinmeubelen van Max en Luuk bekijken en ervaren. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Wilt u weten welke tuinmeubelen het best passen bij uw terras of tuin? Of vindt u het lastig om te kiezen uit de uitgebreide selectie aan kleuren? Onze interieuradviseurs staan altijd voor u klaar!

L’air et L’eau is een officiële dealer van Max en Luuk. U kan de volledige collectie tuinmeubelen bij ons bestellen.