Een HotSpring jacuzzi voor elk budget

Jacuzzi kopen?

Wilt u een jacuzzi kopen? Reken op de vakmanschap van L’air et L’eau. In onze ruime toonzaal vindt u een uitgebreid assortiment jacuzzi’s van het topmerk HotSpring. Een Amerikaans fabrikant van hoogwaardige jacuzzi’s. De jacuzzi’s van HotSpring worden geroemd om hun robuuste, kwalitatieve afwerking en ruime keuze in afwerkingsmogelijkheden.

HotSpring heeft een kwalitatieve jacuzzi voor elk budget. De jacuzzi’s uit de HotSpot reeks zijn het ideale instapmodel voor iedereen die wil proeven van wellness in het comfort van zijn eigen thuis. De jacuzzi’s uit de Limelight of Highlife collectie zijn perfect geschikt voor de geoefende jacuzzi-liefhebber of zelfs voor professioneel gebruik.

Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij L’air et L’eau. Daarom werken we uitsluitend met de jacuzzi’s van deze gerenommeerde fabrikant. Wilt u weten welke HotSpring jacuzzi het best beantwoordt aan uw specifieke eisen en uw budget? Spring binnen in onze toonzaal in Aarschot. Onze jacuzzi specialisten helpen u met plezier verder.

Het kopen van een jacuzzi is geen beslissing die over één nacht ijs gaat. Contacteer onze jacuzzi specialisten voor advies waar u écht wat aan heeft.

Koop een jacuzzi en geniet van wellness bij u thuis

Hotspring jacuzzi’s

Kiezen voor een jacuzzi van HotSpring, betekent kiezen voor wellness bij u thuis. HotSpring staat al meer dan 40 jaar synoniem voor kwaliteit en innovatie. Met meer dan 1.5 miljoen verkochte jacuzzi’s, kan HotSpring gerust een trendsetter genoemd worden. HotSpring is verantwoordelijk voor een heleboel innovaties, getuige de vele gepatenteerde nieuwigheden.

No-Fault® verwarming: Innovatie verwarmingsunit met titanium behuizing en een anti-corrosie-verwarmingselement. Omdat de overtollige warmte uit het pompgebied wordt opgevangen en aan het water afgegeven, is het één van de meest efficiënte verwarmingsopties voor uw jacuzzi.

Tri-X® filtertechnologie: Met een reinigingsoppervlakte die dubbel zo groot is als bij standaard cartridge-filters, garandeert deze innovatieve filtertechnologie 100% reiniging van het water, zelfs wanneer de jets in werking zijn.

FreshWater® Zoutsysteem: Een uniek waterzuiveringssysteem dat het water in uw jacuzzi heel het jaar door zuiver en helder houdt. Een wegwerpbaar titanium patroon wekt chloor op uit zout en geeft dat langzaamaan af aan het water.

Elke HotSpring jacuzzi wordt onderworpen aan een zeer strenge kwaliteitscontrole. HotSpring ziet het dan ook als zijn missie om voor eender welk budget een jacuzzi van absolute te topkwaliteit aan te bieden. Reken daarom steeds op HotSpring en L’air et L’eau wanneer u een jacuzzi wilt kopen die helemaal beantwoordt aan uw specifieke eisen en uiteraard uw budget.

Jacuzzi
Jacuzzi kopen
Een HotSpring jacuzzi op maat van uw budget

Hotspring modellen

In het ruime HotSpring assortiment vindt u makkelijk en snel de jacuzzi die precies beantwoordt aan uw specifieke eisen én uiteraard uw budget. Reken op de jarenlange ervaring van onze jacuzzi specialisten om u de perfecte jacuzzi aan te bieden. Spring binnen in onze toonzaal in Aarschot. We helpen u met plezier verder.

HOTSPOT
Het perfecte instapmodel

LIMELIGHT
Optimaal genieten met vrienden en familie

HIGHLIFE
Dompel uzelf volledig onder in luxe

Hotspring jacuzzi’s en gezondheid

Voordelen

Een regelmatig bezoekje aan uw persoonlijke HotSpring jacuzzi brengt een heleboel voordelen met zich mee, zowel voor uw gezondheid als uw sociale leven.

Zeg stress vaarwel
Een jacuzzi-sessie van slechts 20 minuten per dag is voldoende om beter te slapen en beter geluimd te zijn. Met uw eigen HotSpring jacuzzi zegt u “vaarwel” tegen stress.

Bevordert de fysieke en mentale gezondheid
Het warme water in een Hotspring jacuzzi, de gewichtloosheid en de deugddoende hydromassage bevorderen zowel uw fysieke als uw mentale gezondheid.

Verzacht spierpijn
De aangename hydromassage verzacht pijnklachten. Een jacuzzi-sessie verlicht spier- en gewrichtspijnen en bevordert de bloedcirculatie.

Versterkt de sociale banden
Sociale banden worden versterkt door samen met vrienden of familie te genieten van een deugddoende hydromassage in uw nieuwe HotSpring jacuzzi.

Ontdek alles over jacuzzi’s voor u er een koopt

Onze jacuzzi experts aan het woord

Een energiezuinige jacuzzi, bestaat dat?

Absoluut! Een jacuzzi hoeft helemaal geen hoge energierekening met zich mee te brengen. Of jacuzzi nu binnen of buiten staat, het is zeker mogelijk om het energieverbruik te beperken. Een luxueuze jacuzzi én lage energiekosten, [...]

Het juiste onderhoud voor een HotSpring jacuzzi

Een HotSpring jacuzzi is een investering in comfort en ontspanning, om er het maximale uit te halen, is het belangrijk om de jacuzzi op de juiste manier te onderhouden. In deze blogpost leggen we uit [...]

Een jacuzzi kopen bij L’air et L’eau? Deze tevreden klanten gingen u voor.

Wij genieten volop van onze spa Stride, ideaal voor 2. Bedankt voor de goede service en het advies. Een aanrader, zowel de spa als de beide zaakvoerders.

GEERT MARIEN
23 januari 2019

Duidelijke info, vriendelijk, extra pluspunt; mogelijkheid tot testen alvorens aan te kopen. snelle levering en alles zeer netjes achtergelaten. Top!!! En nu gaan we genieten 😉

Freya Saerens
23 januari 2019

Top winkel, geeft voldoende advies en info om doordacht een aankoop te kunnen doen. Levering en service na verkoop loopt zoals het zou moeten. Verkopers hebben een hart voor hun producten en de mensen die ze gebruiken, dat merk je.

Michel Van den Eynde
23 januari 2021