Sauna op maat

Als u een sauna op maat wilt kopen, rekent u op L’air et L’eau. Onze garantie? Maatwerk aan een transparante prijs!

Sauna op maat kopen

Afwerking tot in de kleinste details

Een sauna op maat kopen bij L’air et L’eau betekent kiezen voor maatwerk met oog voor de kleinste details. Geef ons een uitdaging. We benaderen uw project met de grootste zorg en staan u bij met raad en daad. Heeft u een idee voor uw eigen sauna op maat? Samen werken we het concept uit tot een gedetailleerd ontwerp. Uiteraard kan u ook op ons rekenen voor de installatie en afwerking van uw sauna op maat. Zelfs na de oplevering kan u zich beroepen op onze uitgebreide service na verkoop. Samen brengen we wellness bij u thuis.

Materiaalkeuze van uw sauna op maat

Bij l’air et L’eau plaatsen we enkel sauna’s op maat geproduceerd uit hoogwaardige materialen. We werken van dichtbij samen met de beste wellness merken en leveranciers. Zo zorgen we ervoor dat u duurzaam van uw sauna op maat kan blijven genieten.

Als u een sauna wilt kopen, bent u bij L’Air Et L’Eau altijd aan het juiste adres.
Naast kwalitatieve sauna’s op maat bieden we ook infraroodsauna’s en binnensauna’s aan.

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna op maat. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie