Sauna op maat

Een sauna op maat kopen? Bij L’air et L’eau bent u steeds aan het juiste adres! We bieden u een transparante prijs voor uw maatwerk sauna, zodat u achteraf niet met onvoorzien kosten geconfronteerd wordt.

Sauna op maat kopen

Afwerking tot in de kleinste details

Oog voor details
Maatwerk met oog voor de kleinste details. Geef ons een uitdaging en we zullen uw project met de grootste zorg benaderen en afwerken. Idee, concept, ontwerp en volledig gedetailleerde afwerking en installatie maken van uw sauna op maat, een heuse privé wellness omgeving.

Materiaalkeuze
De beste wellness merken onder 1 dak. Bij L’air et L’eau maken we sauna’s op maat met zeer hoogwaardige materialen en kiezen we steeds voor de beste merken en leveranciers. Zo zorgen we ervoor dat je duurzaam van je investering kan blijven genieten.

SAUNA OP MAAT KOPEN? CONTACTEER ONS VOOR UW OFFERTE

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna op maat. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie
MEER INFO OVER DE TYLO SAUNAKACHEL

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Outdoor living