Maatwerk aan een scherpe prijs

Sauna op maat

Met een sauna op maat creëert u de ultieme wellness ervaring in het comfort van uw eigen thuis. Omdat de sauna volledig op maat van de beschikbare ruimte gemaakt wordt, heeft u ongelimiteerde keuze op vlak van materialen, afmetingen, locatie en accessoires. Onze sauna specialisten komen langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken en staan u met plezier bij om een sublieme wellness omgeving te creëren.

Ons team van ervaren sauna installateurs zorgt ervoor dat uw nieuwe sauna op maat volledig volgens de regels van de kunst geplaatst wordt en naadloos aansluit om uw interieur.

Sauna op maat

De mogelijkheden

Uw verbeelding is de enige limiterende factor wanneer u een sauna op maat wilt kopen bij L’air et L’eau. Onze sauna experts hebben massa’s ervaring en zetten al uw sauna dromen met plezier om in realiteit. Een sauna op maat kopen bij L’air et L’eau betekent kiezen voor maatwerk met oog voor de kleinste details.

Materiaalkeuze
Voor de gebruikte materialen heeft u volledige vrijheid. Om uw nieuwe sauna volledig op maat gemaakt wordt, kan u de houtsoort voor de schroten, zitbanken, zijpanelen en vloer helemaal afstemmen op uw interieur. Wilt u glazen wanden integreren? Een deur uit veiligheidsglas? Alles kan! Alles is mogelijk!

Afmetingen
Ook voor de afmetingen van uw sauna op maat bent u volledig vrij. We kunnen uw nieuwe sauna inbouwen in zowat elke ruimte. Onze ervaren sauna specialisten installeren uw sauna in uw slaapkamer, badkamer, zolder of kelder. Wilt u liever een sauna op maat laat plaatsen in uw poolhouse of op uw terras? Zelfs installaties onder een schuin dak behoren tot de mogelijkheden.

Afwerking en accessoires
Om het design van uw nieuwe sauna op maat helemaal op uw wensen af te stemmen, heeft u de keuze uit een heleboel afwerkingsmogelijkheden en accessoires. Bij L’air et L’eau werken we uitsluitend met hoogwaardige producten van gerenommeerde wellness producenten. Een sauna op maat bij L’air et L’eau betekent maatwerk tot in de kleinste details. U bepaalt het uitzicht van uw nieuwe sauna op maat helemaal zelf.

Service na verkoop
Ook na uw aankoop kan u op ons blijven rekenen. We staan u met de glimlach bij en formuleren een antwoord op al uw sauna-gerelateerde vragen. Op L’air et L’eau kan u rekenen!

tylo saunakachel

Door saunagebruikers, voor saunagebruikers

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna op maat. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

  • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
  • Snelle, energiebesparende opwarming
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Effectief opgieten
  • 5 jaar materiaalgarantie