JEE-O BUITENDOUCHES

Design buitendouche aan een scherpe prijs

JEE-O is een Nederlands bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van kwalitatieve buitendouches met een exclusief design. De stijlvolle JEE-O buitendouche wordt vervaardigd in roestvrij staal omdat ze – in eerste instantie – geschikt is voor buiten. Nochtans zal een JEE-O douche in uw woning ook zeker niet misstaan. Of u nu modern of klassiek woont, JEE-O heeft de ideale buitendouche voor iedere stijl.

Bij L’air et L’eau bieden we JEE-O buitendouches aan in 2 uitvoeringen. In onze toonzaal in Aarschot vindt u zowel de ‘Fatline’ als de ‘Original’ series.

Als u kiest voor een JEE-O buitendouche van L’air et L’eau, kiest u voor een design buitendouche van hoogwaardige kwaliteit. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

JEE-O buitendouche - Flatline
jee o buitendouche
JEE-O buitendouche - Original
ONTDEK DE MODELLEN

JEE-O buitendouches

jee o tuindouche

JEE-O ‘Orginal’ buitendouche

Een buitendouche uit de ‘Original’-reeks van JEE-O is een alleenstaande buitendouche vervaardigd uit roestvrij staal, beschikbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Omwille van het strakke, tijdloze design van de JEE-O Original buitendouche, sluit hij naadloos aan bij eender welk interieur of exterieur, zowel klassiek als modern.

JEE-O ‘Fatline’ buitendouche

Een buitendouche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O is uitgerust met een regendouchekop, waardoor u optimaal kan genieten van een ontspannende douche. Een regendouchekop heeft kleinere gaatjes dan een normale douchekop, waardoor u het gevoel krijgt dat u midden in een zachte regenbui staat.

Een JEE-O ‘Fatline’ buitendouche sluit naadloos aan bij uw interieur of exterieur omwille van de strakke, tijdloze vormgeving.