Voordelen van infrarood sauna’s

Een infrarood sauna heeft enkele belangrijke voordelen voor uw gezondheid. Daarnaast hebben Health Mate infrarood sauna’s een therapeutisch effect. Lees hier meer over de voordelen van Health Mate infraroodcabines!

Is een infrarood sauna goed voor uw gezondheid?

Een infrarood sauna is niet alleen makkelijk in gebruik, ook de warmte biedt heel wat voordelen voor de gezondheid. Dankzij de infraroodstralen wordt het lichaam van binnenuit opgewarmd. Dit geeft infrarood sauna’s een betere dieptewerking dan een traditionele sauna. Studies hebben aangetoond dat een infrarood sauna een positief effect kan hebben op gewrichts- en spierpijnen, waar vooral de pijn en stijfheid verminderden.

Een ander voordeel van een infraroodcabine is zweten. In een infraroodsauna zweet u tot wel 7 maal meer toxische stoffen uit, wat uw weerstand bevorderd. Dit helpt ook bij het afvallen. Een infrarood sauna is dus voor meeste mensen erg gezond! Meer over de voordelen van een infrarood sauna lees je hieronder.

De voordelen van de Health Mate infrarood sauna voor uw gezondheid

De infrarood sauna’s van Health Mate hebben enkele belangrijke voordelen voor de gezondheid. De infraroodcabine heeft een verzachtend effect voor mensen met artritis of spierpijn. Dit komt doordat Health Mate’s infraroodcabines uitgerust zijn met gepatenteerde Tecoloy stralingselementen. Die generen een hoger bereik dan een standaard infraroodcabine.

De belangrijkste voordelen van een Health Mate infrarood sauna op een rijtje:

  • Dankzij de warmte zweet u toxische stoffen uit uw lichaam
  • Hetzelfde therapeutisch effect voor uw hart als cardiovasculaire training en oefening
  • De warmte ontspant de spieren waardoor spierpijn en artritis verlicht worden
  • Een infrarood sauna helpt afvallen dankzij het uitzweten van afvalstoffen
  • De infrarood sauna heeft een regulerende impact op uw bloeddruk en cholesterol

Kortom, de infrarood sauna van Health Mate is gezond voor veel mensen, biedt meerdere voordelen en is een goede toevoeging bij bijvoorbeeld kinesitherapie.

Het gebruik van een Health Mate infrarood sauna zal uw gezondheid op verschillende vlakken aanzienlijk verbeteren.

Therapeutisch effect van de infrarood sauna

Eén van de andere voordelen van de infrarood sauna op uw gezondheid is het therapeutisch effect van de infrarood stralen. De infrarood sauna’s van Health Mate hebben ook een therapeutisch effect op uw hart en bloedvaten. Dankzij de hoge golflengte van de infrarood stralingselementen warmt u van binnenuit op, waardoor uw lichaam reageert met een verhoogde hartslag en verhoogd hartvolume. Op die manier biedt een sessie in de infraroodcabine u dezelfde voordelen als een cardiovasculaire training.

Dankzij het therapeutisch effect van de sauna’s zijn infraroodcabines één van de belangrijkste methodes om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Maar dit therapeutisch effect van de infraroodsauna gaat verder dan enkel uw hart. Regelmatig gebruik van een infrarood sauna reguleert uw bloeddruk en brengt deze terug naar een normaal peil. Een infraroodcabine is dus zeer geschikt/gezond voor mensen met een lage of hoge bloeddruk.

Het therapeutisch effect van een infraroodcabine brengt talrijke voordelen voor uw gezondheid met zich mee! Ontdek dus snel alle Health Mate infrarood sauna’s.

Infrarood sauna als alternatief

voor afvallen en detox

De warmtestraling van een Health Mate infrarood sauna heeft enkele niet te onderschatte voordelen voor uw gezondheid. Dagelijks neemt ons lichaam veel giftige stoffen op, die zich al snel opstapelen. De ongevaarlijke straling zorgt ervoor dat u al deze toxische stoffen terug uitzweet, waardoor u uw lichaam de mogelijkheid geeft om te ontgiften.

Samen met de giftige stoffen zweet u ook allerlei afvalstoffen en zelfs calorieën uit, waardoor u merkbaar zult afvallen bij regelmatig gebruik van de infraroodcabine.

Dankzij de werking van een infrarood sauna zweet u 2 tot 3 keer meer dan in een klassieke sauna, dus verbrandt u ook 2 tot 3 keer meer calorieën. Een regelmatig gebruik van een Health Mate infraroodcabine zal dus zeker in uw voordeel spelen als u wilt afvallen. Bovendien is de infrarood sauna een goed alternatief voor mensen die geen zware fysieke inspanningen kunnen of mogen doen!

U kan uzelf gezonder voelen en maken dankzij de gezondheidsvoordelen van een infrarood sauna. En dit allemaal door gewoon te ontspannen. Het klinkt bijna niet te geloven!

Uw infraroodcabine werkt pijnverzachtend

Zeg vaarwel tegen spierpijn en artritis

Omdat de infraroodcabine uw lichaam van binnenuit opwarmt, zullen uw spieren soepeler worden en zich meer ontspannen. Tegelijk maakt uw lichaam dankzij de infraroodstralen endorfine aan, een stof die pijnstillend werkt en gelukkiger maakt.

De combinatie van deze twee effecten maakt van de infrarood sauna een natuurlijke pijnstiller voor mensen met spierpijn of artritis.

Als u de infraroodcabine 2 of 3 keer per week gebruikt zal u een aanzienlijke vermindering van uw pijn opmerken! De infraroodcabine zal zo zorgen voor een betere gezondheid.

Bekijk onze infraroodcabines of spring binnen om uw nieuwe infraroodcabine te testen.

Wil je graag meer informatie over HealthMate infraroodsauna’s?  Contacteer ons!

Lees ook even ons privacybeleid.

Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.