Voordelen van een jacuzzi

Lekker relaxen in het comfort van uw eigen thuis. Klinkt heerlijk toch? Meer en meer mensen kiezen vandaag de dag voor Wellness bij hun thuis. Als u een jacuzzi op uw terras of in uw tuin laat installeren, heeft u er heel het jaar door plezier van. We zetten de voordelen van uw nieuwe jacuzzi eventjes voor u op een rijtje.

Het hele jaar door plezier

Met een jacuzzi in uw tuin geniet u heel het jaar door. Tijdens de zomermaanden zorgt uw jacuzzi voor welverdiende verfrissing, terwijl u in de winter heerlijk kan relaxen in het lekker warme water.

Genieten met het hele gezin

HotSpring jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende formaten. In het ruime HotSpring assortiment vindt u spa’s voor 2, 3, 4, 5, 6 of zelfs 7 personen. Zo kan u samen met uw gezin of vrienden genieten.

Esthetische uitbreiding op uw tuin/terras

Wanneer u kiest voor een HotSpring jacuzzi in uw tuin of op uw terras, krijgt u veel meer dan gewoon een plek om heerlijk te relaxen. HotSpring jacuzzi’s horen wereldwijd bij de beste jacuzzi’s op de markt. Dit hebben ze te danken aan de hoge kwaliteit en luxueuze uitstraling van de jacuzzi, gecombineerd met hoge gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van de materialen.

Zeg vaarwel tegen stress

Als u dagelijks 20 minuten in uw jacuzzi doorbrengt, zal u al snel merken dat u beter slaapt en beter geluimd bent. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij uw nieuwe HotSpring jacuzzi. De combinatie van het warme water, de gewichtloosheid en de hydromassage bevorderen zowel uw fysieke als uw mentale gezondheid.

Vermindert pijnlijke spieren en gewrichten

Elke HotSpring jacuzzi is uitgerust met een instelbare hydromassage die uw lichaam compleet ontspant en spierpijn verlicht. Dankzij de slimme constructie worden enkel de jets die u effectief gebruikt geactiveerd. Het is niet verwonderlijk dat uw jacuzzi hierdoor een heleboel minder energie verbruikt.

Verbeterde bloedcirculatie

Hydrotherapie heeft niet alleen een positief effect op pijnlijke spieren en gewrichten. Ook uw bloedcirculatie verbetert wanneer u op tijd en stond een bezoekje brengt aan uw eigen jacuzzi.

Optimale ontspanning met aromatherapie

Aromatherapie versterkt de gunstige effecten van uw jacuzzi. Voeg het aroma toe aan het water en activeer de jets. De etherische oliën worden opgenomen via de huid en verbeteren de ademhaling. Het toevoegen van een paar druppeltjes etherische olie versterkt het ontspannend effect op uw spieren. Aromatherapie verlicht ook de symptomen van griep of verkoudheid.

Milieubewust relaxen

HotSpring streeft naar een minimale impact op het milieu tijdens de productie van hun jacuzzi’s. Het restmateriaal van de kuipfabricage wordt teruggestuurd en hergebruikt door de leverancier. HotSpring heeft bovendien haar eigen generatoren om energie te produceren.

Bent u nog steeds niet overtuigd van het nut van uw nieuwe HotSpring jacuzzi? Spring even binnen in onze toonzaal te Aarschot. We staan u met plezier bij.

Wil je graag meer informatie over HotSpring jacuzzi’s?  Contacteer ons!

Lees ook even ons privacybeleid.

Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.