Warmtepomp voor uw zwembad, poolhouse of woning

Warmtepompen bij L’air et L’eau. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve warmtepomp voor uw zwembad, bent u in onze wellness-shop aan het juiste adres. Ook om een warmtepomp voor uw poolhouse of woning te kopen, rekent u best op onze uitgebreide vakkennis.

Poolstage warmtepompen

De ideale warmtepomp voor uw zwembad

Met een Poolstage warmtepomp kan u langer genieten van uw zwembad. Met een minimaal elektriciteitsverbruik wordt de temperatuur van uw zwembad op peil gehouden, ook wanneer de zon het laat afweten.

 

Poolstage heeft de geschikte warmtepomp voor elk type zwembad

Poolstage warmtepompen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen met vermogens van 13.8kW tot 26kW. Een Poolstage warmtepomp is vervaardigd uit hoogtechnologische materialen, energiezuinig, geluidsarm en bovendien makkelijk op afstand te bedienen via een handige app.

Een Poolstage warmtepomp kopen voor uw zwembad?

Mitsubishi warmtepompen

Warmtepomp type lucht lucht voor uw poolhouse of woning

Het installeren van een warmtepomp type lucht-lucht, stelt u in staat om het volledige binnenklimaat van uw poolhouse of woning te regelen. Een lucht-lucht warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht en brengt die naar binnen. Een warmtepomp van het type lucht-lucht verwarmt dus niet alleen uw poolhouse of woning, ze brengt ook verkoeling.

 

Mitsubishi & L’air et L’eau, dé referentie voor een kwalitatieve warmtepomp

Mitsubishi brengt kwalitatieve warmtepompen van het type lucht-lucht op de markt. Een lucht-lucht warmtepomp van Mitsubishi is fluisterstil en uiterst geschikt om kleine ruimtes efficiënt te koelen en te verwarmen. Dankzij hun stijlvolle design sluiten ze naadloos aan bij de stijl van uw woning.

Een Mitsubishi warmtepomp kopen voor uw poolhouse of woning?

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living