Mitsubishi warmtepomp voor uw poolhouse of woning

Mitsubishi, dé referentie voor kwalitatieve warmtepompen. Onze vakmensen staan u bij in woord en daad als u een warmtepomp type lucht-lucht wilt kopen.

Mitsubishi warmtepompen type lucht-lucht

Energiebesparend, milieuvriendelijk én vooruitstrevend

Een Mitsubishi warmtepomp van het type lucht-lucht zorgt voor een comfortabel klimaat, terwijl u bespaart op uw energiekosten. Omdat ze zo energiezuinig zijn, helpen ze eveneens de CO2 uitstoot verminderen. Mitsubishi lucht-lucht warmtepompen zijn niet alleen gunstig voor uw portemonnee, ook het milieu vaart er wel bij!

 

Een warmtepomp type lucht-lucht onttrekt warmte aan de buitenlucht en blaast deze als warme lucht de te verwarmen ruimtes in. Het systeem blijft efficiënt functioneren tot een buitentemperatuur van -15°C omdat het voorzien is van een ontdooiingstechniek. Afhankelijk van de temperatuur levert een lucht-lucht warmtepomp 2 tot 4 keer meer energie dan het apparaat zelf nodig heeft.

 

In de zomer draait u het proces van uw lucht-lucht warmtepomp om en kan u de installatie gebruiken als airconditioning. De warme lucht wordt in dit geval van binnen naar buiten afgevoerd.

 

Een lucht-lucht warmtepomp is uw garantie voor een comfortabel klimaat in elk seizoen.

Mitsubishi hyper heating technology

Warmtepompen met uitzonderlijke prestaties

Dankzij het gebruik van de nieuw ontwikkelde Hyper Heating technologie, garandeert Misubishi comfort aan betaalbare prijzen. Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter.

 

De Hyper Heating technologie werd ontwikkeld voor gebruik in zeer koude klimaten. Tot een temperatuur van -15°C blijfven dit type warmtepompen hetzelfde verwarmingsvermogen behouden. Zelfs bij een temperatuur van -25°C is verwarmen met een Hyper Heating warmtepomp geen enkel probleem.

 

Dankzij de nieuwe Hyper Heating technologie kan u zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoet zien.

Lucht-lucht warmtepomp

Werking en voordelen

Een lucht-lucht warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om gedurende het hele jaar de temperatuur in uw woning te regelen. U verbruikt immers geen fossiele brandstof, enkel elektriciteit. Daarnaast is een warmtepomp met lucht-lucht systeem ook zeer energiezuinig, waardoor het een zeer goede investering is.

 

De voordelen van een lucht-lucht warmtepomp:

  • Energiezuinige en budgetvriendelijke investeringEenvoudige installatie
  • Lekker warm in de winter, verfrissend koel in de zomer
  • Snelle reactietijd (ruimte wordt snel op temperatuur gebracht)
  • Milieuvriendelijke verwarming
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living