Health Mate infrarood sauna’s

L’air et L’eau, dé referentie voor Health Mate infrarood sauna’s. Een infraroodcabine kopen biedt niets dan voordelen voor uw gezondheid. Bij ons krijgt u steeds een vrijblijvende offerte aan een transparante prijs.

Health Mate Infrarood sauna

De beste infraroodcabine? Health Mate!

De health Mate infrarood sauna ontstond in 1979. Sindsdien is dit Amerikaanse merk uitgegroeid tot de onbetwiste nummer 1 voor de productie van infraroodcabines. Ze maken gebruik van de beste materialen en technieken voor hun infrarood sauna’s. Daarom worden de infrarood sauna’s van Health Mate gezien als de beste infraroodcabines die er zijn. Dit is de reden waarom L’air et l’eau uitsluitend health mate infrarood sauna’s aanbiedt.

Infrarood sauna kopen bij L’air et L’eau

Een infrarood sauna kopen? Dan bent u bij L’air et L’eau aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u hulp bieden bij het kiezen van de juiste infraroodcabine. Kom langs in onze showroom om onze Health Mate infrarood sauna’s te bezichtigen. wij bieden u steeds een vrijblijvende offerte met een transparante prijs aan.

Als u een sauna wilt kopen, bent u bij L’Air Et L’Eau altijd aan het juiste adres.
Naast kwalitatieve infrarood sauna’s bieden we ook binnensauna’s en sauna’s op maat aan.

De infraroodcabine en uw gezondheid

Een regelmatig bezoekje aan een infraroodcabine doet wonderen voor uw gezondheid.
Omdat de straling van een infrarood sauna diep in de huid doordringt, door de huid wordt geabsorbeerd en in warmte-energie omgezet wordt in het onderhuids weefsel biedt het niets dan voordelen ten opzichte van een bezoek aan een traditionele sauna. Op regelmatige basis een bezoekje brengen aan een infraroodcabine doet dan ook wonderen voor uw gezondheid.

De voordelen van een infrarood sauna

De Health Mate infrarood sauna biedt enkele belangrijke voordelen voor uw gezondheid. Zo is de infraroodcabine van Health Mate bijvoorbeeld uitgerust met Tecoloy stralingselementen, die een hoger bereik hebben dan andere infrarood sauna’s. Dit maakt de Health Mate infraroodcabine’s uiterst geschikt voor mensen met artritis of spierpijn. We sommen de voornaamste voordelen van de infrarood sauna even voor u op:

Detox – Ontgiften door te zweten

Ons lichaam neemt voortdurend toxische stoffen op die via de gewone weg (darmen, lever, nieren) ons lichaam niet kunnen verlaten. Bezoek dan ook regelmatig een infrarood sauna want één van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten. U zweet 2 tot 3 keer meer in een health mate infraroodcabine.

Gewicht – Verlies calorieën

Tijdens een sessie in uw infraroodcabine warmt het lichaam van binnenuit op. Omdat het lichaam probeert die warmte af te drijven, begint u te zweten. U verliest vocht en afvalstoffen, maar ook calorieën.

Spierpijn – Ga door het leven zonder pijn

Omdat de stralingselementen van Health Mate moleculen in ons lichaam in beweging zetten, wordt er warmte opgewekt binnen in ons lichaam. De warmte zorgt ervoor dat spieren zich ontspannen en meer flexibel worden. Omdat uw bloedsomloop gestimuleerd wordt, krijgen uw spieren ook meer doorbloeding.

Hart – Verbeterde zuurstofopname

Uw lichaam reageert op het diep opwarmende effect met een stijging van het hartvolume en de hartslag. Deze ‘nuttige harststress’ geeft hetzelfde effect als na een cardiovasculaire training en oefening.

Bloeddruk – Versterkt hart en bloedvaten

Wanneer u op tijd en stond een bezoekje brengt aan een infrarood sauna, helpt u uw cholesterol op pijl te houden. Bovendien heeft het een regulerende invloed op de bloeddruk.

Nachtrust – Verbetert de slaapkwaliteit

Regelmatig een infrarood sauna bezoeken bevordert de nachtrust en de kwaliteit van uw slaap.

Pijn – Werkt pijnverlichtend

De warmte van een infraroodcabine versoepelt het spierweefsel, stimuleert de bloedsomloop en prikkelt de zenuwen. Het heeft een pijnverlichtend effect voor gewrichtspijnen, spierpijnen en artritis.

Blessurepreventie – Voorkomt letsels bij sportbeoefening

Een infrarood sauna is de ideale oplossing voor een zogenaamde passieve opwarming. Door toename van de weefseltemperatuur daalt de gevoeligheid voor sportletsels.