Health Mate infrarood sauna’s

L’air et L’eau, dé referentie voor Health Mate infrarood sauna’s. Een infraroodcabine kopen biedt niets dan voordelen voor uw gezondheid. Bij ons krijgt u steeds een vrijblijvende offerte aan een transparante prijs.

Health Mate Infrarood sauna

De beste infraroodcabine? Health Mate!
In 1979 zag de allereerste Health Mate infrarood sauna het daglicht. Sindsdien is het Amerikaanse Health Mate uitgegroeid tot de onbetwiste nummer 1 voor de productie van infraroodcabines. Omdat een Health Mate infrarood sauna algemeen aanzien wordt als de beste infraroodcabine, bieden we bij L’air et L’eau uitsluitend dit type infraroodcabines aan.

Infrarood sauna kopen bij L’air et L’eau

Infrarood sauna kopen? Vermijd onverwachte kosten dankzij de transparante prijs van L’air et L’eau!
Wanneer u beslist om een infraroodcabine te kopen, bent u bij L’air et L’eau steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreide vakkennis stellen ons in staat u steeds de juiste infrarood sauna aan te bieden. Omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, bieden we u steeds een vrijblijvende offerte met een transparante prijs. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan wanneer u beslist om uw infrarood sauna te kopen.

BEKIJK ONZE HEALTH MATE INFRAROOD SAUNA’S

Als u een sauna wilt kopen, bent u bij L’Air Et L’Eau altijd aan het juiste adres.
Naast kwalitatieve infrarood sauna’s bieden we ook binnensauna’s en sauna’s op maat aan.

De infraroodcabine en uw gezondheid

Een regelmatig bezoekje aan een infraroodcabine doet wonderen voor uw gezondheid
Omdat de straling van een infrarood sauna diep in de huid doordringen, door de huid worden geabsorbeerd en in warmte-energie omgezet worden in het onderhuids weefsel biedt het niets dan voordelen ten opzichte van een bezoek aan een traditionele sauna. Door op regelmatige basis een bezoekje te brengen aan een infraroodcabine doet dan ook wonderen voor uw gezondheid.

De voordelen van een infrarood sauna

De Health Mate infrarood sauna’s bieden enkele belangrijke voordelen voor uw gezondheid. Zo is de infraroodcabine van Health Mate bijvoorbeeld uitgerust met Tecoloy stralingselementen, die een hoger bereik hebben dan andere infraroodcabines. Dit maakt de Health Mate infrarood sauna uiterst geschikt voor mensen met artritis of spierpijn. We sommen de voornaamste voordelen van de infraroodcabine even voor u op:

Detox – Ontgiften door te zweten

Ons lichaam neemt voortdurend toxische stoffen op die via de gewone weg (darmen, lever, nieren) ons lichaam niet kunnen verlaten. Bezoek dan ook regelmatig een infrarood sauna want één van de meest efficiënte en makkelijkste manieren om te ontgiften, is door te zweten.

Gewicht – Verlies calorieën

Tijdens een sessie in uw infraroodcabine warmt het lichaam van binnenuit op. Omdat het lichaam probeert die warmte af te drijven, begint u te zweten. U verliest vocht en afvalstoffen, maar ook calorieën.

Spierpijn – Ga door het leven zonder pijn

Omdat de stralingselementen van Health Mate moleculen in ons lichaam in beweging zetten, wordt er warmte opgewekt binnen in ons lichaam. De warmte zorgt ervoor dat spieren zich ontspannen en meer flexibel worden.

Hart – Verbeterde zuurstofopname

Uw lichaam reageert op het diep opwarmende effect met een stijging van het hartvolume en de hartslag. Deze ‘nuttige harststress’ geeft hetzelfde effect als na een cardiovasculaire training en oefening.

Bloeddruk – Versterkt hart en bloedvaten

Wanneer u op tijd en stond een bezoekje brengt aan een infrarood sauna, helpt u uw cholesterol op pijl te houden. Bovendien heeft het een regulerende invloed op de bloeddruk.

Nachtrust – Verbetert de slaapkwaliteit

Regelmatig een infrarood sauna bezoeken bevordert de nachtrust en de kwaliteit van uw slaap.

Pijn – Werkt pijnverlichtend

De warmte van een infraroodcabine versoepelt het spierweefsel, stimuleert de bloedsomloop en prikkelt de zenuwen. Het heeft een pijnverlichtend effect voor gewrichtspijnen, spierpijnen en artritis.

Blessurepreventie – Voorkomt letsels bij sportbeoefening

Een infrarood sauna is de ideale oplossing voor een zogenaamde passieve opwarming. Door toename van de weefseltemperatuur daalt de gevoeligheid voor sportletsels.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Outdoor living