Sauna op maat

Bij L’air et L’eau bent u steeds aan het juiste adres om een sauna op maat te kopen. We bieden u een transparante prijs zodat u achteraf niet met onvoorzien kosten geconfronteerd wordt.

Sauna op maat kopen

Afwerking tot in de kleinste details

Oog voor details

Maatwerk met oog voor de kleinste details. Geef Filip en Tine een uitdaging en ze zullen uw project met de grootste zorg benaderen en afwerken. Idee, concept, ontwerp en volledig gedetailleerde afwerking en installatie maken van uw sauna op maat, een heuse privé wellness omgeving.

Materiaalkeuze

De beste wellness merken onder 1 dak. Bij L’air et L’eau kiest men er telkens voor om met zeer hoogwaardige materialen te werken en te kiezen voor de beste merken en leveranciers. Zo zorgen we ervoor dat je duurzaam van je investering kan blijven genieten.

 

Tylö saunakachel

Een saunakachel van Tylö is de ideale uitbreiding op uw sauna. Alle kachels zijn zorgvuldig ontworpen om u een optimale sauna-ervaring te bieden.

 

Doorheen de jaren perfectioneerde dit Zweedse bedrijf de effectiviteit, veiligheid en vooral het plezier van een saunasessie met een heleboel baanbrekende innovaties.

 

Een Tylö kachel is de eerste keuze bij sauna professionals!

 

 • Gemaakt door saunagebruikers voor saunagebruikers
 • Snelle, energiebesparende opwarming
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Effectief opgieten
 • 5 jaar materiaalgarantie
Gedetailleerde info over Tylö kachels
Sauna op maat van uzelf

Bespreek uw plannen van bij de start

  Uw Naam (vereist)

  Uw email adres (vereist)

  Uw uitdaging

  Uw bericht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.
  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


  Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living