L’air et L’eau – Wellness voor regio Putte

L’air et L’eau, dé referentie voor iedereen die een sauna, Hotspring jacuzzi of Health Mate infrarood sauna wilt kopen in regio Putte. U vindt bij ons ook warmtepompen en Outdoor Living accessoires van topkwaliteit!

Sauna kopen in regio Putte

Wanneer u in regio Putte een sauna wilt kopen, bent u bij L’air et L’eau steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreide vakkennis hebben van ons de perfecte partner gemaakt voor het kopen van sauna’s. In ons ruime assortiment vindt u zowel binnensauna’s als buitensauna’s van topkwaliteit.

Onze toonzaal te Aarschot is makkelijk bereikbaar vanuit Putte. U vindt er binnensauna’s in verschillende formaten en afwerkingsniveaus. Ontdek onze Trendline serie, een sauna die een degelijke indruk nalaat en uiterst geschikt is als instapcabine. Een sauna uit de Classic serie is de perfecte instap luxe cabine, terwijl mensen die zich volledig willen onderdompelen in een luxesfeer best onze Premium binnensauna’s bekijken.

Health Mate infrarood sauna kopen in regio Putte

Een Health Mate infrarood sauna kopen biedt niets dan voordelen voor uw gezondheid. Een regelmatig bezoekje aan een infraroodcabine heeft een gunstige invloed op uw gewicht, spieren, hart, bloeddruk, nachtrust, … Bovendien werkt het pijnverlichtend en helpt het u te ontgiften. Reken op de jarenlange ervaring en vakkennis van L’air et L’eau en laat u bijstaan door een professional wanneer u beslist om een Health Mate infrarood sauna te kopen in regio Putte.

Hotspring Spa Jacuzzi kopen in regio Putte

Wanneer u beslist een Hotspring Jacuzzi te kopen neemt u best een kijkje bij L’air et L’eau. Vanuit Putte is onze toonzaal in Aarschot vlot bereikbaar. Een Hotspring Spa is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingsgraden, zodat u steeds een Hotspring Spa vindt op uw maat. Bij ons kan u een Hotspring jacuzzi kopen uit de Highlife, Limelight of Hot Spot serie. Breng dus zeker een bezoekje aan onze ruime toonzaal wanneer u beslist een jacuzzi of bubbelbad te kopen in regio Putte.

Outdoor Living accessoires – regio Putte

Uw Wellness ervaring is pas compleet met de juiste Outdoor Living accessoires. In het ruime assortiment van L’air et L’eau vindt u Outdoor Living accessoires van topkwaliteit. Een buitendouche van Jee-O, draadloze luidsprekers van Souncast of Granhall Heatstrip terrasverwarming zijn slechts enkele van de kwalitatieve Outdoor Living accesoires die u kan kopen in onze ruime toonzaal. In regio Putte is er slechts één adres voor Outdoor Living accessoires. L’air et L’eau in Aarschot!

ALTIJD WELKOM

bezoek onze toonzaal

Bekijk al onze wellness projecten in onze toonzaal. We geven je met plezier professioneel advies op maat en denken graag mee met uw wellness totaalproject.

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve sauna of jacuzzi. Wilt u uw Wellness omgeving uitbreiden? Bekijk dan ons aanbod Outdoor Living accessoires.

9de Liniestraat 18 te 3200 Aarschot *
+32 (0)16/41 42 66
info@lair-et-leau.be
ma, di, woe van 12.30u tot 17.00u
vr en za van 11.00u tot 16.00u

*Omdat ons adres in een nieuwe straat is, is deze op sommige GPS’en nog niet gekend.

Routebeschrijving: Tegenover de Albert Heijn (Herseltsesteenweg 152 Aarschot) de straat in rijden en helemaal tot aan het rondpunt rijden. Op de linkerkant ziet u onze winkel L’air et L’eau en onze atelier van Inox Zwembaden B.art

L’air et L’eau op Social Media

L’air et L’eau in uw regio.

Onze toonzaal in Aarschot is vlot bereikbaar vanuit de regio’s: Bekkevoort, Berlaar, Boortmeerbeek, Diest, Duffel, Haacht, Heist-op-den-Berg, Herent, Herentals, Herenthout, Herselt, Holsbeek, Hulshout, Keerbergen, Laakdal, Leuven, Lier, Mechelen, Nijlen, Olen, Putte, Rotselaar, Scherpenheuvel, Sint-Katelijne-Waver, Tessenderlo, Tielt-Winge, Westerlo en Zichem.