L'air et L'eau - Wellness voor regio Laakdal

L’air et L’eau, dé referentie voor iedereen die een sauna, Hotspring jacuzzi of Health Mate infrarood sauna wilt kopen in regio Laakdal. U vindt bij ons ook warmtepompen en Outdoor Living accessoires van topkwaliteit!

Sauna kopen in regio Laakdal

Wanneer u in regio Laakdal een sauna wilt kopen, bent u bij L’air et L’eau steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreide vakkennis hebben van ons de perfecte partner gemaakt voor het kopen van sauna’s. In ons ruime assortiment vindt u zowel binnensauna’s als buitensauna’s van topkwaliteit.

Onze toonzaal te Begijnendijk is makkelijk bereikbaar vanuit Laakdal. U vindt er binnensauna’s in verschillende formaten en afwerkingsniveaus. Ontdek onze Trendline serie, een sauna die een degelijke indruk nalaat en uiterst geschikt is als instapcabine. Een sauna uit de Classic serie is de perfecte instap luxe cabine, terwijl mensen die zich volledig willen onderdompelen in een luxesfeer best onze Premium binnensauna’s bekijken.

Ontdek onze sauna's

Sauna huren in regio Laakdal

Saunaverhuur wint de laatste tijd enorm aan populariteit. U kan immers genieten van Wellness bij u thuis zonder dat u grote investeringen dient te doen. Een sauna huren bij L’air et L’eau betekent een sauna huren van topkwaliteit. Bij ons huurt u een mobiele Barrel Sauna, een traditionele Finse buitensauna die omwille van zijn natuurlijke ronde vorm zorgt voor een perfecte circulatie waardoor uw buitensauna snel op temperatuur is.

Wanneer u in regio Laakdal een sauna voor 4 tot 6 personen wilt huren, neemt u contact met L’air et L’eau in Begijnendijk. Voor een schappelijke prijs van 220 euro geniet u gedurende het hele weekend van Wellness bij u thuis!

Huur uw mobiele sauna

Hotspring Spa Jacuzzi kopen in regio Laakdal

Wanneer u beslist een Hotspring Jacuzzi te kopen neemt u best een kijkje bij L’air et L’eau. Vanuit Laakdal is onze toonzaal in Begijnendijk vlot bereikbaar. Een Hotspring Spa is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingsgraden, zodat u steeds een Hotspring Spa vindt op uw maat. Bij ons kan u een Hotspring jacuzzi kopen uit de Highlife, Limelight of Hot Spot serie. Breng dus zeker een bezoekje aan onze ruime toonzaal wanneer u beslist een jacuzzi of bubbelbad te kopen in regio Laakdal.

Ontdek onze jacuzzi's

Health Mate infrarood sauna kopen in regio Laakdal

Een Health Mate infrarood sauna kopen biedt niets dan voordelen voor uw gezondheid. Een regelmatig bezoekje aan een infraroodcabine heeft een gunstige invloed op uw gewicht, spieren, hart, bloeddruk, nachtrust, … Bovendien werkt het pijnverlichtend en helpt het u te ontgiften. Reken op de jarenlange ervaring en vakkennis van L’air et L’eau en laat u bijstaan door een professional wanneer u beslist om een Health Mate infrarood sauna te kopen in regio Laakdal.

Ontdek Health Mate infrarood

Warmtepompen voor woning – regio Laakdal

Wilt u een lucht-lucht warmtepomp kopen voor de verwarming van uw woning? Vanuit Laakdal bezoekt u onze ruime toonzaal in Begijnendijk en laat u zich bijstaan door onze vakmensen. Aangezien we Diamond Partner zijn van Mitsubishi Electric, een gerenommeerde fabrikant van kwalitatieve lucht lucht warmtepompen, bent u bij ons steeds verzekerd van een lucht lucht warmtepomp van topkwaliteit. Breng dus zeker een bezoekje aan onze toonzaal wanneer u beslist om een lucht lucht warmtepomp te kopen in regio Laakdal.

Warmtepomp voor uw woning

Warmtepompen voor zwembad – regio Laakdal

Een Poolstage warmtepomp is de meest efficiënte manier van zwembadverwarming. L’air et L’eau is omwille van zijn jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis de ideale partner wanneer u beslist om een Poolstage warmtepomp te kopen. Vanuit Laakdal is onze toonzaal in Begijnendijk vlot bereikbaar. Contacteer ons en ontdek waarom we de perfecte partner zijn voor iedereen die een warmtepomp voor zijn zwembad wilt kopen in regio Laakdal.

Warmtepomp voor uw zwembad

Outdoor Living accessoires – regio Laakdal

Uw Wellness ervaring is pas compleet met de juiste Outdoor Living accessoires. In het ruime assortiment van L’air et L’eau vindt u Outdoor Living accessoires van topkwaliteit. Een buitendouche van Jee-O, draadloze luidsprekers van Souncast of Granhall Heatstrip terrasverwarming zijn slechts enkele van de kwalitatieve Outdoor Living accesoires die u kan kopen in onze ruime toonzaal. In regio Laakdal is er slechts één adres voor Outdoor Living accessoires. L’air et L’eau in Begijnendijk!

Outdoor Living op maat van uzelf
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living
CONTACTEER ONS

voor meer inlichtingen

  Uw Naam (vereist)

  Uw email adres (vereist)

  Uw uitdaging

  Uw bericht

  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.
  ALTIJD WELKOM

  bezoek onze toonzaal

  Bekijk al onze wellness projecten in onze toonzaal. We geven je met plezier professioneel advies op maat en denken graag mee met uw wellness totaalproject.

  U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve sauna of jacuzzi. Ook wanneer u een warmtepomp zoekt voor uw zwembad, woning of poolhouse kan u rekenen op onze jarenlange ervaring. Wilt u uw Wellness omgeving uitbreiden? Bekijk dan ons aanbod Outdoor Living accessoires.