Outdoor Living & L’air et L’eau

Uit het ruime Outdoor Living assortiment kan u oa een Jee-O buitendouche, Escape draagbare luidspreker of Grandhall Heatstrip kopen ter aankleding van uw tuin, terras of zwembad.

SONSY barbecue

Eindeloze barbecue mogelijkheden op een vuurhaard

Sonsy combineert een barbecue met een vuurhaard in dit unieke concept. Herontdek het authentieke gevoel van koken op een houtvuur met de vernieuwende Sonsy barbecue.

Een lucifer, een paar takjes en enkele minuten later is uw Sonsy barbecue klaar voor gebruik. De houtskool gloeit zeer snel dankzij de revolutionaire vormgeving, bovendien bent u verzekerd van een optimale rookafvoer.

Uw Sonsy bbq is uitbreidbaar met een heleboel accessoires, waardoor u zonder veel moeite uw favoriete gerechten op tafel tovert.

Ontdek onze Sonsy stockmodellen aan zeer scherpe prijzen!

Meer weten over de Sonsy barbecue en vuurhaard?

BUITENDOUCHES

Niets zaliger dan buiten onder de douche

Geniet het hele jaar door met een buitendouche

Installeer een buitendouche en je hebt echt een eigen mini wellness center in uw tuin of op uw terras, het volledige jaar door. Geniet van de uitzonderlijke beleving om buiten in open lucht te kunnen douchen, 365 dagen per jaar.

Bij L’Air et L’Eau vind je de buitendouches van JEE-O en Show’r.

De JEE-O buitendouches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elk voorzien van een mengkraan zodat je steeds de gewenste watertemperatuur krijgt.

Show’r buitendouches zijn mobiel en worden simpelweg op de tuinslang aangesloten.

Esthetisch genieten pur sang met een buitendouche van L’Air et L’Eau.

Meer weten over onze buitendouches

Grandhall Heatstrip

Terrasverwarming voor alle seizoenen

Grandhall Heatstrip Terrasverwarming

De Heatstrip heeft een make-over ondergaan waardoor deze terraswarmer er veel strakker uit ziet en efficiënter werkt. De nieuwe Heatstrip is nu uitgerust met verstelbare bevestigingssteunen om deze makkelijker te bevestigen en heeft een aluminium behuizing. De Heatstrip is geschikt voor indoor en outdoor heating. Door de platte vormgeving heeft de Heatstrip slechts weinig ruimte nodig en kan het terras binnen 10 minuten aangenaam verwarmen. De Grand Hall Heatstrips zijn ondanks de uitstekende prestaties zuinig in energieverbruik en verkrijgbaar in 1500 Watt, 2400 Watt en zelfs 3200 Watt. De Heatstrips dienen bij voorkeur buiten onder overkappingen geplaatst te worden om warmteverlies te voorkomen.

Meer weten over onze Grandhall Heatstrips

ESCAPE LUIDSPREKER

Draagbare, waterdichte luidspreker met Bluetooth functie

Ideaal om aan uw zwembad van muziek te genieten!

De nieuwe Escape P9 luidspreker is een draagbare luidspreker met modern design, die de manier waarop u muziek luistert naar een hoger niveau zal tillen! Het model is van deze luidspreker ontworpen met een duidelijk doel voor ogen: een uitstekende geluidskwaliteit gecombineerd met een strakke uitstraling. Net zoals u houdt de Escape P9 niet van kabels, hij beschikt daarom over een herlaadbare batterij die 8 uur muziek verzekert. En dankzij het handvat kan u de draagbare luidspreker overal mee naartoe nemen.

Meer weten over onze Escape P9 luidspreker
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living