Buitendouche

Als u kiest voor een buitendouche van L’Air et L’Eau, kiest u voor een kwalitatieve design buitendouche of tuindouche aan een scherpe prijs. Buitendouches van topmerken als JEE-O

JEE-O buitendouche

JEE-O is een Nederlands bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van kwalitatieve buitendouches met een exclusief design. De stijlvolle JEE-O buitendouche wordt vervaardigd in roestvrij staal omdat ze – in eerste instantie – geschikt is voor buiten. Nochtans zal een JEE-O douche in uw woning ook zeker niet misstaan. Of u nu modern of klassiek woont, JEE-O heeft de ideale buitendouche voor iedere stijl.

Bij L’air et L’eau bieden we JEE-O buitendouches aan in 2 uitvoeringen. In onze toonzaal in Begijnendijk vindt u zowel de ‘Fatline’ als de ‘Original’ series.

JEE-O ‘Orginal’ buitendouche

Een buitendouche uit de ‘Original’-reeks is een alleenstaande buitendouche vervaardigd uit roestvrij staal, beschikbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Omwille van het strakke, tijdloze design van de JEE-O Original buitendouche, sluit hij naadloos aan bij eender welk interieur of exterieur, zowel klassiek als modern.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER UW JEE-O ‘ORIGINAL’ BUITENDOUCHE

JEE-O ‘Fatline’ buitendouche

Net als de ‘Orginal’ buitendouches is een douche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O vervaardigd uit roestvrij staal en verkrijgbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Een buitendouche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O is uitgerust met een regendouchekop, waardoor u optimaal kan genieten van een ontspannende douche. Een regendouchekop heeft kleinere gaatjes dan een normale douchekop, waardoor u het gevoel krijgt dat u midden in een zachte regenbui staat.

Een JEE-O ‘Fatline’ buitendouche sluit naadloos aan bij uw interieur of exterieur omwille van de strakke, tijdloze vormgeving.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE OVER UW JEE-O ‘FATLINE’ BUITENDOUCHE

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Outdoor living