Buitendouche

Als u kiest voor een buitendouche van L’Air et L’Eau, kiest u voor een kwalitatieve design buitendouche of tuindouche aan een scherpe prijs. Buitendouches van topmerken als JEE-O

Een buitendouche zorgt niet enkel voor verkoeling, maar geeft ook een meerwaarde aan uw tuin. Het is een perfect aanvulling naast uw zwembad, bij uw spa of na een saunasessie om heerlijk af te koelen.

JEE-O buitendouche

JEE-O is een Nederlands bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van kwalitatieve buitendouches met een exclusief design. De stijlvolle JEE-O buitendouche wordt vervaardigd in roestvrij staal omdat ze – in eerste instantie – geschikt is voor buiten. Nochtans zal een JEE-O douche in uw woning ook zeker niet misstaan. Of u nu modern of klassiek woont, JEE-O heeft de ideale buitendouche voor iedere stijl.

Bij L’air et L’eau bieden we JEE-O buitendouches aan in 2 uitvoeringen. In onze toonzaal in Aarschot vindt u zowel de ‘Fatline’ als de ‘Original’ series.

JEE-O ‘Orginal’ buitendouche

Een buitendouche uit de ‘Original’-reeks is een alleenstaande buitendouche vervaardigd uit roestvrij staal, beschikbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Omwille van het strakke, tijdloze design van de JEE-O Original buitendouche, sluit hij naadloos aan bij eender welk interieur of exterieur, zowel klassiek als modern.

JEE-O ‘Fatline’ buitendouche

Net als de ‘Orginal’ buitendouches is een douche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O vervaardigd uit roestvrij staal en verkrijgbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Een buitendouche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O is uitgerust met een regendouchekop, waardoor u optimaal kan genieten van een ontspannende douche. Een regendouchekop heeft kleinere gaatjes dan een normale douchekop, waardoor u het gevoel krijgt dat u midden in een zachte regenbui staat.

Een JEE-O ‘Fatline’ buitendouche sluit naadloos aan bij uw interieur of exterieur omwille van de strakke, tijdloze vormgeving.