Buitendouches

Als u kiest voor een buitendouche van L’Air et L’Eau, kiest u voor een kwalitatieve design buitendouche aan een scherpe prijs. Buitendouches van topmerken als JEE-O en Show’r.

JEE-O buitendouche

JEE-O is een Nederlands bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van kwalitatieve buitendouches met een exclusief design. De stijlvolle JEE-O buitendouches zijn vervaardigd in roestvrij staal omdat ze – in eerste instantie – geschikt zijn voor buiten. Nochtans zal een JEE-O douche in uw woning ook zeker niet misstaan. Of u nu modern of klassiek woont, JEE-O heeft de ideale buitendouche voor iedere stijl.

Bij L’air et L’eau bieden we JEE-O buitendouches aan in 2 uitvoeringen. In onze toonzaal in Begijnendijk vindt u zowel de ‘Fatline’ als de ‘Original’ series.

JEE-O ‘Orginal’ buitendouche

Een buitendouche uit de ‘Original’-reeks is een alleenstaande buitendouche vervaardigd uit roestvrij staal, beschikbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Omwille van het strakke, tijdloze design van de JEE-O Original buitendouche, sluit hij naadloos aan bij eender welk interieur of exterieur, zowel klassiek als modern.

Contacteer ons voor meer informatie over uw JEE-O ‘Original’ buitendouche

JEE-O ‘Fatline’ buitendouche

Net als de ‘Orginal’ buitendouches is een douche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O vervaardigd uit roestvrij staal en verkrijgbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking.

Een buitendouche uit de ‘Fatline’-reeks van JEE-O is uitgerust met een regendouchekop, waardoor u optimaal kan genieten van een ontspannende douche. Een regendouchekop heeft kleinere gaatjes dan een normale douchekop, waardoor u het gevoel krijgt dat u midden in een zachte regenbui staat.

Een JEE-O ‘Fatline’ buitendouche sluit naadloos aan bij uw interieur of exterieur omwille van de strakke, tijdloze vormgeving.

Contacteer ons voor meer informatie over uw JEE-O ‘Fatline’ buitendouche

Show'r buitendouche

Show’r – Mobiele buitendouche aansluitbaar op tuinslang

Mobiele buitendouche met gegalvaniseerde stalen buizen met poederlak en een acacia houten basis van 70 x 70 cm.
Achteraan zijn wieltjes geplaatst om gemakkelijk verrijdbaar te zijn.
Vijzen, koppelingen en douchekop zijn in messing.
De tuinslang is eenvoudig aan te sluiten op de snelkoppeling aan de basis.

Contacteer ons voor meer informatie over uw Show'r buitendouche
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Sauna's Infrarood Jacuzzi's Warmtepompen Outdoor living